Miks tegi jumal naise mehe küljeluust?
Meest oli lihtsam esimesena teha.Vedelik voolab ikka torust välja ja mees ei pea uut elu oma kõhus kasvatama. Hiljem võeti küljeluu ja putitati sellest naine valmis. Ja kes veel ei tea, siis vanasti kutsuti DNAd küljeluuks. Soovitan vaadata ka küljeluu pilti "Inimkeha atlasest", see on ilus. Ma vaatasin.Kumb on õrnem sugu?
Sääsed ja kiilid on väga õrnad. Inimese puhul oleneb kõik tema sisemisest tasakaalust ja paindlikkusest. Igaüks on ainuke ja erakordne ja talub mõnda asja paremini kui teine. Mida jäigem ja oma tõekspidamistesse kinnistunum, seda õrnem ja haavatavam oled. Jäiga puu murrab torm maha! Aga naistel on õrnem nahk, sinikad tulevad kergemini, hoidke oma nahka palun ja kasutage vähem igasugu kreeme ja õlisid. Kui te neid just ise ei tee, on see igal juhul ilge keemia.Milline tuntud naine kehastab Sinu iluideaali?
Islandi lauljanna Björk. Vapustav naeratus, kavalad silmad ja meeletud ideed, lademes andekust. Tema osatäitmine Lars von Trieri filmis "Tantsija pimeduses" võttis põlved nõrgaks.Milline naiselik omadus Sind paelub või häirib?
Naer, naeratus on minu puhul kõige suurem relv. See ei ole nüüd naiselik, aga mind tõesti paelub, kui naeratav inimene kaldub normidest, seadustest, moest, standarditest jne kõrvale, see näitab julgust, loomingulisust ja vabadust. Kahjuks on naistel kalduvus vaadata erakordselt halbu telesaateid, selle järjekindel ja pikem harrastamine võib mind tõsiselt häirima hakata.Kas ja milliseid meeletusi oled naiste pärast teinud?
Olen aidanud ühel naisterahval paelussist vabaneda... Meeletusi on tõesti olnud, aga ma ei saa neist rääkida, see tekitaks segadust ja valesid arusaamu. Tegelikult on vastupidi, naised on mind meeletustest hoidnud, juhatanud käekõrval rahulikuma elu rüppe. Väga tore! Jah, kuigi uue elu sigitamine ja hoidmine on ikkagi minu arust meeletus. Meeletus heas mõttes.Mida oled alati tahtnud naistelt küsida?
Ikka tahan naistelt küsida, mis on elu mõte, miks armastate roosat, mis on pärast surma, kas naistejutud on vajalikud, miks osale naistele tundub, et elu eesmärk on paljuneda, kas neid häirib, et dalai laama,  Kristus, Muhamed jt on meessoost ja lemmikküsimus naistele - kui vana sa oled?Millised on naistetööd?
Olles lõpetanud Sindi kutsekooli ketramise eriala, tundub see täielik naistetöö. Naisteajakirja ajakirjanik võiks olla naine, uue ilmakodaniku kohaletoimetamine võiks jääda naise ametiks ja kodus vast need tööd, mida mees ei pea oluliseks, aga naine millegipärast peab (triikimine).Kas armastuses ja sõjas on kõik lubatud?
Inimesele on kõik lubatud! Oleneb tema sisemisest eetikast. Kõige hullemaid tükke tehakse võimuihast ja rahajanust, mis see armastus ka ära pole. Mõni INIMENE tapab täiskõhuga metssea või 500 krooni pärast vanamemme. Ja veel, minu lemmiklause, mida kallimale ikka ütlen: "Peesse see armastus, peaasi et rahaasjad korras on."Millist omadust Sa naiste juures kadestad?
See on pigem kalduvus. Kadestan naiste kalduvust seelikut kanda. Palava ilmaga on see lihtsalt nauding. Avastasin seeliku mõnud Indias ja mul on südamest kahju, et meil vaadatakse sellele - kui ilmuksin ümber puusade keeratud värvilise kangaga tänavale - millegipärast viltu. Mida Sa ei suudaks oma naisele andestada?
Kui ta kevade saabumise üle ei rõõmustaks; tuska teeks, kui ta valetaks, et minu ahjus tehtud haug on maitsev; kui ta keelaks põhjendamatult vikingloto peavõidule järele minna, ja talumatu oleks, kui ta mind vahetpidamata kõdistaks. Rohkem nagu polegi.