Laialt on levinud arusaam, et poistel on seksuaalsed aistingud vaid nende peenises. Veelgi hullem, paljud usuvad, et piisab vaid korra sõrmega mehe peenisepead puudutada ning ülejäänud aja peaks armas isane meie kurvilisi kehakumerusi ülistama hakkama.
Meestel on tegelikult väga palju erogeenseid piirkondi kehal. Aadamapoegade erogeensed piirkonnad muutuvad vastuvõtlikuks kui nad ise on füüsiliselt lõõgastunud ja nende mõnupunkte koheldakse õrnalt. Erogeensete kehaosade õrn stimuleerimine loob meestes sama tugevad seksuaalsed tundmused, kui peenisepead hellitades ja võivad põhjustada suisa tugevaid orgastilisi reaktsioone.

Huuled ja keel

Jah – naistele meeldib suudelda. Ootamatu õnnistusena võib tõdeda, et ka meeste huuled on närvilõpmetega õnnistatud ning keel puutetundlik. Suudelda saab aga igatmoodi – erutavalt, õrritavalt, sensuaalselt ja mänglevalt. Ei tasu peljata eksperimenteerimist ja selle nautimist.

Nina

Eskimode musi käib ninasid vastakuti hõõrudes. Ja kuigi nad teevad seda põhiliselt oma kodumaal valitseva julma pakase pärast, on tegevusel oma erootiline vägi täiesti olemas. Nina on tundlik. Ta kardab ka kõdi. Nina vastu nina lembehetked on väga soodsateks sissejuhatusteks õrnadele ja helladele armatsemissessioonidele.

Pea ja juuksed

Kuigi juuksed ise midagi ei tunne, on nende õrn sasimine peanahka mõnusalt stimuleeriv. Koos dušši all olles on lõõgastav peamassaaž just see, mis ta mõtted argimuredelt eemale viib ning tõeliseks intiimsuseks ette valmistab.

Ka veidi keevalisem karvupidi enda poole tõmbamine võib õigel hetkel ülimalt erutav olla. Koopainimeseks ei tasu vaatamata sellele moonduda ja kaaslast voodi poole tirides tuttipidi üles kangutada. Siiski ajab pisuke domineerimisaktsioon ka kõige matšomal mehel vere niude suunas vemmeldama.

Kõrvad

Inimese kõrvalestad on väga tundlikud. Kõrvad on nagu jalatallad, mis reflekteerivad teisi kehaosi ja organeid. Teatud punktide mudimisel parandame oma vereringet, emotsioone, vähendame valu, kiirendame ainevahetust. Samuti on kõrvas olemas ka suguelundeid mõjutavaid punkte.

Erootilises massaažis on väga oluline roll kõrvanibudel. Alateadlikult teame me seda isegi, et kõrvanibu näkitsemine teist erutab ja enamus inimesi harrastab seda meeleldi. Seega ei maksa mehe kõrvanibudega keelevirtuoosi mängimist peljata – see on neile sama erutav kui meie suguõdedelegi. Kõrvade juurest õlgadeni kulgevad lihased on hellitustele ja õrnadele hammustustele eriti tundlikud.

Kael

Hullupööra tundlik on rangluulohk. Samuti on erutav, kui keegi silitab ja suudleb kaela kuklapoolel. Kaela näkitsedes tuleb olla „maasikate“ suhtes ettevaatlik, sest piirkonnas on pindmised veresoonekesed altid lõhkema.

Rinnanibud

Mehed pole kõik ühe vitsaga löödud ning samuti on ka nende rinnanibude tundlikkus väga erinev. Kui aga näib, et kallim naudib nibudele osutatud tähelepanu, siis tehke talle kõike seda, mida ise rindade juures kogeda sooviksite!

Selg ja õlad

Selg on ala, mida me alateadlikult püüame kaitsta. Seega võib seljataga askeldamine mõjuda ühtviisi häirivalt või erutavalt. Selja paitamine on lõõgastav nauding, kuklatagune, küljed ja alaselg on aga vägagi tundlikud puudutuse suhtes ning võivad heal juhul kiima ajada ja halval juhul itsitama panna. Tõsiselt halba ei tee romantilisel armuõhtul kumbki.

Selg on piisavalt suur pind, et sinna peale suvalise näpuga vedamise asemel soovunelmaid kirja panna ning kaaslase fantaasiaid kelmikate vihjetega üles kütta.

Naba

Naba on üks imeline koht, mis on ebaõiglaselt hüljatud seisundis. Isegi hetkeline nabaümbruse puudutamine paneb armsama kõhus liblikad lendama. Naba juurest peeniseni kulgevad närvid on omavahel väga otseselt seotud ning seetõttu reageerib meeste organ imekiiresti, kui aduvad oma kõhukeskmes suudlusi, silitusi, kõditusi või limpsamist.

Muutke armsama kõht maiusevaagnaks ning lakkuge sealt jäätist või veeretage jäätükikest.

Kotikud ja munandid

Kotikud ja nende sees varjuvad munandid on erootilisele puudutusele väga tundlikud. Neid tuleb õrnalt kohelda, kuid õigesti stimuleerides on kahemõttelisi naudinguid võimalik tublisti suurendada.

Mehe kotikuid hellitades ei tee paha, kui käed on mõnusalt soojad ning meeles võiks pidada ülimat ettevaatlikust ja õrnust, millega perekonnajuveele kohelda tuleb. Kotikuid võib õhkõrnalt hüpitada, mängeldes silitada, neile peale puhuda ning imehellalt masseerida. Selline tegevus suurendab mehe suguelundite verevarustust ning paisutab rõõmupulgakest märgatavalt.

Eesnahakida ja peenisepea

Meeste eesnaha-kida piirkond on üks tundlikumaid kohti kogu nende kehal. Samuti tasub panna lisaaur munadele ja peenisepeale, sest peenisevars ise on nendega võrreldes suht tuim tükk liha, mida peab ikka väga visalt mudima, enne kui midagi juhtuma hakkab.

Pärak

Pärak  ja selle ümbrus on puudutustundlik ja seksuaalselt erutav piirkond. Päraku hellitamine võib viia mehed orgasmini, kuid sugugi mitte kõikidele inimestele ei pruugi see olla vastuvõetav ja erutav kogemus.

Meeste g-punkt

Meestel on samuti G-punkt olemas. See on tegelikult nende eesnääre, kuid selle mõjutamine on juba natukene keerulisem. Meestel asub see samuti seespool - päraku ja peenise vahel. Eesnäärmeni jõuab seespidiselt surudes libestiga määritud sõrme pärakusse. Õrnalt näärme masseerimine võib paljude meeste jaoks kaasa tuua plahvatuslikke orgasme. Teise maailmasõja ajal tehti sõduritele sõjaväe meedikute poolt eesnäärme massaaži, et ravida „vaagnaummistusi” neil, kes polnud tükk aega seksinud.

Eesnäärmemassaaži muudab raskeks tõik, et mõni aadamapoeg võib olla selline homofoob, et juba mõte kellegi sõrmest oma pärakus ajab ta raevu. Seega peab olema surmkindel, et kallim anusele ligi lastakse.

Lahkliha

Raamatus „Kallis, armas, ainuke“ kirjutatakse nõnda: „Plahvatusohtlik on lahkliha piirkond. See paikneb suguelundite ja anaalava vahel ja sellel on väga suur erogeenne potentsiaal. Meeste puhul tugevdab selle piirkonna stimuleerimine orgasmi: just sealt saavad alguse suguti närvilõpmed. Paljude sajandite vältel on Idas kasutatud eakate inimeste sugutungi suurendamiseks lahkliha masseerimist. Praktiline nõuanne: kui vajutate sõrmedega lahkliha piirkonda, võite ejakulatsiooni edasi lükata.“

Üks võimalus mehe G-punkti hellitada on masseerida lahkliha – tundlikku piirkonda munandite ja päraku vahel. Eesnääre asub lahkliha all, nii et kui sõtkud pöidla või sõrmenukkidega õrnalt lahkliha, siis võib ka mehe G-punkt vunki täis minna. Kui kavaler hakkab orgasmile lähenema, vajuta veidi kõvemini – see ajab ta mõnust meeletuks!

Mõnu teeb kõik, mis teeb mõnu

Oma eelmänguretkel pole mõtet vaid üldtunnustatud erogeensete verstapostide juures peatuda, sest tegelikult on suurim mõnuorgan inimese peas ning kogu ihu kattev nahk selle tajuradar. Hellitage julgelt põlvetaguseid, reie sisekülgi, puusalohke, taldu, kaenlaaluseid, abaluude kohal olevat piirkonda ning sõrmeotsigi. Inimesed pole õnneks statistilised keskmised – igaühel on omad kiiksud ja knihvid, mis ta eriliseks teevad ning karme reegleid teatud puudutuste nautimiseks või jälestamiseks meile ette antud pole.

Mõnukohtade puhul on hea meeles pidada, et iga kord samu kohti samas järjekorras ja samamoodi hellitades võib ka kõige toimivam eelmängustrateegia hapuks minna. Olge loominguline, spontaanne ning üllatage oma kallimat tema kehal teisigi ülistamistväärivaid piirkondi ülistades!