Kui su sõrmusesõrm on pikem kui nimetissõrm (vaata peopesa poolt)

Sa oled: vähem neurootiine ja tundlik, rohkem ekstravertne. Piiranguteta ja seiklusjanuline, ka sensatsioonijanuline ja riskialdis. Kipud olema agressiivne, suurema tõenäosusega põed tuulerõugeid või painab kõõm, võimalikud ka vaimse tervise probleemid. Ka parasiidid armastavad pika sõrmusesõrmega inimesi.

Pika sõrmusesõrmega inimesed on suure tõenäosusega musikaalsed ja vasakukäelised. Taluvad hästi rasket füüsilist tööd. Jooksevad kiiresti ja neile sobib hästi jalgpall, korvpall, jõutõstmine. Lastel viitab see hüperaktiivsusele, satuvad kergesti ärevusse ja on rahutud.

Kui nimetissõrm on pikem kui sõrmusesõrm

Sa oled: loomult koduhoidja, administraator või tervisealal töötaja (naiste puhul). Selle tüübi seas on rohkem neurootikuid. Pika nimetissõrmega mees võib olla ka homoseksuaalne. Lapsed kipuvad olema emotsionaalsed, kaebavad peavalu üle, klammerduvad ja muretsevad ning kardavad palju. Täiskasvanuna ei tunne nad tähelepanust puudust. Tervisehädadest kimbutavad allergiad, ekseem, astma, heinapalavik, skisofreenia, söömishäired, eriti buliimia. Tervise koha pealt on sellist sõrmepikkust seostatud ka vähihaigustega. Mehi ohustab südameinfarkt. Ülihead verbaalsed võimed.

Käekuju: lapselik, suur ja lai peopesa, väiksed sõrmed ja lühikesed küüned, sõrmed kohmakad. Käsi tervenisti on üsna lühike.

Sa oled: elu suhtes pigem ükskõikne, oled mures päeva mööda saatmise pärast. Ebameeldivad olukorrad põhjustavad ebamugavust ja provotseerimine paneb mõnikord ka vägivallatsema. Ei tunne vajadust millegi poole püüelda: peaasi, et saab esmavajadused täidetud. Sobib füüsiline töö.

Kandiline käsi — kandiline peopesa, kandiline ranne, sõrmed altpoolt kandilisemad, ka küüned kandilise kujuga, pöial suur.

Sa oled: kõikidest tüüpidest kõige loogilisem. Oled täpne ja heade kommetega, aus ja usaldusväärne. Elad distsiplineeritult, väheste unelmatega. Austad võimu, seadusi ja korda, ka harjumuste ori. Selliste kätega inimesed eelistavad otsustamisel põhjuseid instinktide asemel, rahu sõja asemel. Armastavad täppisteadusi ja praktilisi uuringuid. Selliste kätega mehed armastavad kodutöid, on siirad ja hoiavad lubadusi, peavad põhimõtetest kinni. Nendega tasub ka äri ajada. Ameti poolest on nad juristid, arstid, teadlased, insenerid ja ärimehed.

Spaatelkäsi — käsi, mis on on lame nagu spaatel, pöial eriti lai, käelaba samuti lai. Pisut kõvera ja ebaregulaarse väljanägemisega.

Sa oled: kõige löövama karakteri ja iseseisva hingega. Hingelisus teeb sinust avastaja ja seikleja, reeglite eiraja, otsid tundmatut ja tahad leiutada uut. Oled teadmistejanuline, rahutu ja kergesti erutuva iseloomuga. Energiat jagub rohkesti, risk on su teine nimi. Sellised lauljad, näitlejad, arstid või kõnemehed murravad pretsedente mitte ekstentrilisuse eesmärgil, vaid neil lon omaprane maailmavaade. Ametilt on nad suure tõenäosusega leiutajad, insenerid, käsitöölised.

Koonusekujuline käsi — siledad sõrmed, koonusekujulised küüned, suur ja lai pihk, ebaloomulikult suur pöial.

Sa oled: impulsiivne, artistlik, kaval, kiire mõtlemisega ja täis ideid. Oled eriti kärsitu ja väsid kiiresti, plaane vead harva lõpuni. Omad suurepäraseid suhtlemisoskusi, tegutsed sensitiivselt. Hindad kõiki impulsiivselt ja instiktide põhjal. Sind mõjutavad enim inimesed, kellega oled pidevalt koos. Sinu eelistused ja vastumeelsused on ekstreemsustesse viidud — vihkad või armastad, vahepealset pole. Oled tõenäoliselt paras tulehark. Samas oled helde ja kaastundlik, egoistlik asjade suhtes, mis puudutavad su isiklikku mugavust. Ametilt töötavad koonuskäed loomingulisel alal, nt kunst, skupltuur, muusika ja poeesia.

Pikk, kitsas ja habras käsi, pikkade ja kitsenevate sõrmede ja mandlikujuliste küüntega. Selle käe ilus ja õrnus viitab vajadusele energia ja jõu järele.

Sa oled: filosoof ja pälvid suurt rahalist edu. Oled tõenäoliselt religioosne, tunned huvi inimkonna vastu ja mängid elukeeltel omal viisil. Armastad teistest eristuda, meeldivad müsteeriumid. Oled üldiselt üpris enesekeskne. Välja joonistuvad sõrmeliikmed viitavad hoolivusele, samas pikad, teravatipulised sõrmed vastanduvad sellele. Kombinatsioon enesekesksusest ja hoolivusest toob neis inimestes erilisi ideid esile. Ametilt on sellised inimesed õpetajad, mõtlejad ja maailmajuhid.

Väike, sale, peenikeste sõrmedega käsi, keskmise suurusega pihk, küüned on pikad ja pigem terava otsaga.

Sa oled: ilusa käe omanik, visuaalne ja unistav. Selliseid käsi on raske leida. Käsi viitab vajadusele jõu järele, püüad hoida oma eluvõitlusest kinni. Sul on segane elu, milles napib distsipliini. Oled õrn ja vaikne, usaldad inimesi pimesi. Loomult oled religioosne ja huvitud muusikast. Vanemad ei saa tihti sellistest lastest aru ega tea, kuidas neid kasvatada. Oma ametis tegutsevad ja otsustavad sisetunde ajendil.

Mida sinu käed räägivad?

Allikas: Anne & Stiili arhiiv

Jaga
Kommentaarid