Kas tal on päriselt hea või ta...? mõtlevad mehed tihtipeale, mitmed küsivad otse: "Oli sul ikka hea?". Paljude meeste jaoks on eelkõige naise rahuldamine tähtis. See on ka omamoodi nende suguvõimekuse indikaatoriks. Kuid orgasmi saamine ei seisa vaid mehe oskuste taga. Kommunikatsiooniprobleemid ei aita kuidagi olukorda lahendada.

Kuid olukord tundub olevat paljude jaoks tõsine. Nimelt selgus, et iga kümnes naine tunnistab orgasmi teesklemist. Uuring hõlmas Ühendkuningriigis ligi 3000 naist, millest selgus, et naised võtavad teeskluse abiks pea iga armuühte ajal. See käib siiski üheks protsendi naiste kohta, kelle jaoks on teesklus saanud juba harjumuseks. Naiste arv, kes teeskleb aeg-ajalt, on tõusnud hüppeliselt 48 protsendini.

Rohkem kui kaks kolmandiku sellest üheksast protsendist jätsid oma partneri sugulise rahulolematuse tõttu maha, 90 protsenti omakorda neist varjasid seda lahkumineku põhjust. 25 protsenti 3000 vastanuist kurtis oma suguelu üle, enim nimetati rahulolematuse põhjusena vähest eelmängu (16%) ja partneri liiga kiiret orgasmi (11%).

Suhtlemine tundub olevat probleemiks igal pool. Rääkimata eesti meestest, kellele pannakse pidevalt pahaks kinnisust ja vähest suhtlemist. Mitmed õpikud soovitavad just kõige esimesena alustada suhtlust probleemide üle. Esimene samm võiks olla näiteks mänguline ja lõbus eelmängu kaart. Prindi neljale paberile inimkujutised (need leiad siit). Kahele paberile kirjuta enda nimi, kahele partneri nimi. Anna esmalt üks leht partnerile ja võta üks endale.

Need olgu mõlemad esialgu sinu nimega. Hakka kirjutama kehaosadele numbreid, vastavalt sellele, kuidas sa tahaksid, kust partner sind esimesena eelmängu ajal puudutaks-hellitaks. Number 1 olgu esimene koht, kust alustada eelmängu ja viimane number tähistagu seda, kuhu eelmäng kõige lõpuks jõudma peaks. Partner aga märkigu oma lehele, kust tema alustab sinu hellitamist eelmängu ajal ning millises järjekorras edasi liigub. Seejärel võrrelge oma kaarte.

Kas klapib või soov erineb vägagi palju reaalsusest? Sama korrake ka mehe nimeliste paberitega. Eelmängu kaart annab teile palju informatsiooni teineteise kohta ja kuidas suguelu paremaks muuta ning teineteist mõista.

Mõned nipid

Naine peal - naine roolis - auto kraavis, naine peal - mõlemil hea? Ei tea, kuidas esimese variandiga on, aga viimane olukord võimaldab naisel oma vaagna asendit muuta, et kontrollida paremini peenise ja keha hõõrdumist kliitori vastu. See positsioon võimaldab ka sügavamat tõukamist tupes, mis stimuleerib emakakaela ja vallandab orgasmi. Tehnikat saab proovida siis, kui partner lamab maas või ka lihtsalt istub.

Treeni vaagnapõhja - vahekorra ajal pingutavad naised oma vaagnapõhjalihaseid, et anda mõlemale poolele suuremat naudingut. Mida tugevamad on lihased, seda parem on naisel võimalik tupe kokkutõmbeid kontrollida ja luua tugevama hõõrdumise partneri peenisega. See omakorda võimaldab paremat kliitori stimulatsiooni. Otsi ka NaisteMaailma artiklivaramust Kegeli või vaagnapõhjalihaste harjutusi.

Hoia jalad koos - see aitab samuti tugevdada hõõrdumist peenisega ning viia klitoriaalse orgasmini. Kui su partner sisestab oma peenise su tuppe, siis suru oma jalad kokku ja lase tal oma jalad ümber sinu panna. Seejärel saab mees omakorda tugevamini sinu jalgu kokku suruda. Samuti aitab siinjuures partneri oskuslik liikumine, et tekitada tugevamat survet ja hõõrdumist kliitorile.

Vagiina või kliitor? Osad naised saavad kliitori stimuleerimisega orgasmi, osadele on vaja survet tupes.  Üks moodus vaginaalse orgasmi saamiseks on leida positsioon, mis võimaldab peenisel võimalikult sügavale tungida. Üks võimalus on lamada pikali ja asetada jalad mehe õlgadele. Teine moodus on nn koerapoos. Veel on variant mehele kaksiratsi peale minna, kuid näoga tema jalgade poole. See poos nõuab ettevaatlikkust, kuna liigse rahmeldamisega võid mehe peenist tõsiselt vigastada.

Tutvus vibraatoriga - nagu vana ütlus heietab, et kui sa ennast ei armasta, siis ei armasta sind ka teised, siis peab see paika ka orgasmi puhul. Kui naine ei tunne oma keha, siis kuidas peaks meeski seda tundma. Üleüldse tasub voodielu vürtsitamiseks muretseda korralik vibraator. Naine ei peaks häbenema väikseid tutvumisõhtuid kummist väikemehega. Need aitavad oma keha tundma õppida ning vabaneda ka krambist, nagu orgasmi saamine oleks midagi häbiväärset.