Askmen.com meestoimetajad reastasid 10 asja, mida naised võiksid kindlasti meestes otsida. Kui täppi mehed on pannud?

10. Iseseisvus
Naised tahavad, et mees suudaks ise enda eest hoolitseda, oleks võimekas ja iseseisev, suudaks ise otsuseid vastu võtta, maksta oma makse ja endale süüa teha. Ükski naine ei taha olla mehele ema eest (välja arvatud mehe pärisema). Pidevat kinnitamist, seltsi, abi, motivatsiooni ja nõu vajav kutt ei aja naist kuumaks.

9. Välimus
Naised on õigusega ilusam pool suhtes - neil ei ole karvu üle kogu kere, suurt näolahmakat, gorillakäsi ja muud hirmutavat. Olenemata loomulikust kalduvusest ilule, naised panustavav rohkelt hoolt ja vaeva selle parandamiseks. Kuid sama ootavad nad ka meestelt. See ei tähenda küll silmade värvimist ja silikoone, kuid hügieeni hoidmine, lõhnav suu ja keha, korralik soeng, hooldatud näokarvad, puhtad sokid on küllaltki tähtsad.

8. Positiivsus
Küünilisus ja sarkasm on vahel tervitatav, kuid keegi ei taha olla koos ainult kritiseeriva ja sarkastilise inimesega. See on väsitav. Samal ajal annab energiat ja hea tuju positiivne ja innustav inimene. Optimistlikkus on nakkav ja inspireeriv.

7. Suhtlusoskus
On ju teada, et naised tahavad kõik selgeks rääkida ja kõigest vestelda. Seetõttu on vajalik, et mees oskaks end väljendada, ka kuulata ja mõista. Vahel on ainus asi, mis naisel vaja, ainult kuulaja. Tegevusele orienteeritud meeste jaoks on see tihti küllaltki raske. Kerge vestlus on meeste jaoks tihti prelüüd millelegi suuremale. Kuid "midagi suuremat" ei teki üldse, kui mees keskendub vaid endale, ei kuula, ei jaga.

6. Seltsivus
Vähe sellest, et mees peaks oskama naisega suhelda, peaks ta ka suutma hoida vestlust naise töökaslaste ja sõpradega ühisel koosistumisel. Rääkimata ka heast suhtlemisoskusest ämmaga. Mehe sotsiaalne IQ peab olema kõrge. Müürilillekesed ja omaette hoidjad pole just minev tüpaaž.

5. Intelligents
Paljud naised peavad tarkust ja seksikust füüsiliseks omaduseks. Eks seksikus ja tark jutt tekita ka omamoodi aura ja sära meesterahva ümber. Tasub mehel eemale hoida teemadest, mille kohta pole tal õrna aimugi. Nagu öeldakse - vaikides võinuksid jääda filosoofiks.

4. Kirglikkus
Mehed arvavad, et ka kirglikkus kuulub naiste edetabelisse. Kui naine tahab mehega pikemalt aega veeta, siis peab viimane oskama pidevalt igakülgselt üllatada. Seiklused, põnevus, pühendumus ja suurepärane seks. Kui mees tahab olla tahetud, siis pead ta muutuma tahetuks. Kirglikkus ei tähenda särtsu vaid linade vahel, vaid kirge oma töö vastu, hobide või tõekspidamiste suhtes. Kirglikkus ühes elusfääris kandub tavaliselt ka mujale... sealhulgas magamistuppa.

3. Huumorimeel
Huumorimeel on üks aspekt, mida naised meestes kõrgelt hindavad. Kõik teavad, et lõbusad inimesed on palju meeldivamad kui igavad, pahurad jorsid. Alkoholiuimane huumor, võllanaljad, labane ja lapsik huumor ei käi siiski selle alla. Huumori alla käib ka oskus naerda iseenda üle.

2. Ambitsioon
Ärgem ajagem jama - naistele meeldivad ambitsioonikad mehed, kes suudavad raha koju tuua ja soovivad elus midagi korda saata. See ei tähenda sugugi, et naised oleksid raha peal väljas. Juba tuhandeid aastaid on naiste verre imendunud teadmine - naine hoiab kodu ja mees hoolitseb selle eest, et see olemas oleks. Siinjuures ei tohiks olla oluline, kui palju mees teenib, vaid see asjaolu, et ta suudab raha teenida ja kasvavaid (lapsed) vajadusi rahuldada. Selle jaoks otsivad naised meestes ambitsiooni - tahet pürgida edasi millegi parema poole.

1. Enesekindlus
Mehed arvavad, et see on just peamine asi, mida naised meestes otsivad. Enesekindlus võtab kokku kõik eelmainitud omadused. Enesekindel mees suudab naerda enda üle, suudab pürgida edasi, särada ja olla positiivne. Enesekindlus on kunn.