MATIS RÉPONSE JEUNESSE AVANTAGE. Kõikidele nahatüüpidele sobiv vananemisilminguid ennetav seerum sobib täienduseks igapäevasele nahahooldusele. Hind 803 kr.
Kristina: Nahaparandaja imendub nii ruttu, et pead tõeliselt kärme olema, et kogu nägu sellega õhkõrnalt katta. Mahe meeldiv lõhn ja kohene efekt – nahatoon jääb otsemaid ühtlasem ja nägu puhanum, seetõttu sobib ideaalselt hommikuseks tujuparandustooteks.  

L’ORÉAL YOUTH CODE’I PÄEVAKREEM. Naha nooruslikkust taastav kortsudevastane päevakreem silub ja niisutab nahka, muudab jume sametiseks. Hind 249 kr.
Kristina: Korduvad head kogemused imet lubavate näokreemidega on mind ammu kreemiusku pööranud ja tean, et aastate mahapühkimine näolt vaid kreemi abil pole sugugi võimatu. Seda toodet kasutades pole mõju nägemiseks elavat fantaasiat vaja – nägu muutub kiiresti siledamaks, jume ühtlasemaks ja värskemaks. Kerge kreem imendub kiirelt ja nahk on silmanähtavalt rahuloleva ilmega.  

L’ORÉAL YOUTH CODE’I SILMAÜMBRUSKREEM silub kortsukesi, võitleb silmaaluste varjude ja tursetega. Hind 249 kr.
Kristina: Konsistents tundub tihke ja natuke rasvane, aga imendub ja silub hästi. Silmaalused tumedad rõngad läksid heledamaks juba mõne päevaga ja tundub, et ka kortsukesed hakkavad vähem silma. Koostis on hästi leebe, ei ärrita silmi ning ka lõhn on õrn ja tagasihoidlik. Armas väike potsik, mida on mõnus käes hoida.  

LEMMIK! ORIFLAME SWEDISH SPA STIMULATING SHOWER GEL. Ergutav dušigeel merevetikaekstraktiga. Hind 89 kr. 
Kristina: Kreemine vaht pisikeste siniste pärlikestega lõhnab nagu puhkus mere ääres. Ideaalne reisile kaasa võtta – sümpaatselt sale pudelike mahub igasse kotti. Värske lõhn meeldis ka mu mehele ja pojale, pere peale piisab ühest pudelikesest.  

GIGI ORGANICS GENTLE FACE POLISH. Näonaha koorija Kreeka pähkli tuuma, oliiviõli ja papaiaensüümiga. Hind 179 kr.
Kristina: Tuubist valgub välja paduloodusliku lõhnaga pruun plöga. Aga oma töö teeb ära korralikult nagu tubli eesti mees – lihvib nahalt maha kogu sodi ega esita mingeid ärritavaid pretensioone. Koos saunaga jäävad põsed tõeliselt poleeritud, siidsiledad ja pehmed nagu beebi pepu.  

LEMMIK! JOHN FRIEDA FRIZZ-EASE HAIR SERUM. Hooldav seerum kaitseb juukseid kuumtöötlusel ja UV-kiirguse vastu, silub juuksepinda, moodustades juuksekarva ümber läikiva kaitsekihi. Hind 125 kr.
Kristina: Olen ammu otsinud toodet, mis minu kahuse juuksekuhja kenasti ära siluks. Imeline seerum, juuste pind jääb absoluutselt sile ja läigib nagu peegel. Samas ei kao juuste kohevus-kergus ning juukseid paistab olevat palju. Väga palju.  

DR. SCHELLERI RIKKALIKULT TOITEV KÄTEPALSAM ASTELPAJU- JA SAIALILLEEKSTRAKTIGA. Hind 54 kr.
Kristina: Olen kätepesuhull, nii kulub kätekreemi meie majas nagu seepi. Heal ja kehval kreemil oskan seetõttu kohe vahet teha. See kreem on tubli – niisutab rikkalikult ja lõhnab magusalt, kuid aroom hajub üsna ruttu. Kui kaks korda päevas mökerdada, püsivad käed kuninglikult siidised.  

LEMMIK! MANHATTAN DIP EYELINER. Veepõhine silmalainer. Hind 82 kr.
Kristina: Reibas konnaroheline toon superstiilse Shreki-meigi meisterdamiseks. Vildikasarnase otsaga laineri kasutamine on lihtne, värv jääb sädelev ja püsib eeskujulikult õhtuni. Minu üsna lahjad rohekashallid silmad muutusid koostöös selle laineriga hoobilt täiesti roheliseks ja laste siiras kommentaar oli: väga ilus!  

CLARINS EVERLASTING FOUNDATION SPF 15. Kauapüsiv jumestuskreem, millel on ka head nahka hooldavad omadused. Niisutab ja kaitseb UV-kiirguse, vabade radikaalide ja õhusaaste eest. Hind 600 kr.
Kristina: Kerge ja vedel meigikreem, mis katab tõhusalt kõik, mida katta vaja. Tulemus jääb küllalt loomulik. Kui kasutada lisaks meigialuskreemi (mina proovisin Clarinsi toodet Lisse Minute Makeup Base), saad tõesti superpüsiva meigi, mis elaks ilmselt üle ka tuumaplahvatuse. No vähemalt mitmetunnise mänguplatsil möllamise järel võib enam-vähem otse teatrisse minna küll. Ei mingit muret – jume on kogu päeva sama kena ja korras kui hommikul.  

COLLISTAR ROSSETTO PURO, toon Glicine. Niisutavate ja vananemisvastaste toimeainetega kauapüsiv huulepulk. Hind 263 kr.

Kristina: Ma olen vaimustuses Collistari säravast, elurõõmsast värvimaailmast! Esmapilgul näib huuletoon Glicine jäiselt lilla nagu lumekuninganna unenägu, aga huultel särab hoopis kuldroosa helgiga – vastuoluline ja väga võluv tulemus. Niisutab huuli, püsib korralikult. Kevadise kirka päikese käes on efekt veel eriti vägev!