“Valisime kauaoodatud suvehooaega esitlema neli naist, kelle isiklikud stiilivalikud on sama mõjusad ja intrigeerivad kui Seksi ja linna filmistaaridel,” selgitas Stockmann Eesti turundusjuht Erica Järv.  Vallatu moekatsetaja Carrie stiili esindab Anne&Stiili peatoimetaja Merle Liivak, naiselikku ja õrna Charlotte’i näitleja Marika Korolev. Sensuaalse glamuurikuninganna Samantha stiili armastab näitleja Merle Palmiste ja Miranda boheemlaslikku klassikat kannab näitleja Maria Avdjuško. Kõigi naiste suvised moevalikud on tähistatud moeteekondadega naistekosakonnas 3. korrusel.

“Tänavuses suvemoes leiab eksperimenteeriva Carrie stiilile läbipaistvad riided ja pesulikud detailid. Pastelsetes toonides praktilised ja mugavad matkariiete lõikega rõivad sobivad Miranda garderoobi. Soe suveaeg on ideaalne Charlotte’i õrnade ja naiselike A-lõikeliste kleitide jaoks, mida sobivad täiendama klaasjad ehted ja romantilised Tuhkatriinu-kingad. Sensuaalse Samantha suvemoe märksõnad on väljakutsuvad lõiked ja kirkad värvid, mida saab julgelt segada erinevate näiteks geomeetriliste mustritega,” iseloomustas suvist moevalikut Stockmanni müügigrupi juht Krista Luhaste, kes vastutab naistemoe valiku eest.

Kuigi igal naisel on oma isikupärane stiil, siis meeldib naistele end moetrendidega kurssi viia ja uusi suundi katsetada. Seetõttu on kõigil huvilistel võimalik terve maikuu jooksul käia naisteosakonnas 3. korrusel oma stiili värskendamas. Stilisti käe all saab teha põneva testi, et näha, millist neljast Seksi ja linna staari on sinus kõige enam esindatud ja valida koos stilistiga just sinu stiilile sobivad selle suve kõige trendikamad riided. Peale seda saab lasta endast samas professionaalse moefoto teha. Suviste moetoodete ja stiilidega saab tutvuda kampaanialehel seksjalinn.stockmann.ee .
 
Et suvine moehooaeg on seotud moearmastajate lemmikfilmiga “Seks ja linn 2”, siis on kõigil klientidel võimalik võita üle tuhande kroonise ostu eest kinopiletid, millega saab filmi näha kõige esimesena juba 3. juunil.