LEMMIK! EUCERIN DERMODENSIFYER DAY CARE. Päevakreem aitab kiirendada naha loomulikku uuenemist ja parandab elastsust, mahendades ka kortsujooni. Kreemil on päikesekaitse SPF 15. Hind 460 kr.
Mare: Esimestel päevadel tundsin näol õhetust, siis harjusin. Sobib hästi ka jumestuskreemi alla: ei ole rasvane, imendub rahulikult ja näonahk jääb mõnusalt elastne. Tegi minu kortsukesed ilusamaks küll. Muretsen kindlasti ka öökreemi. Väga tähtsaks pean just päikesekaitset. Meeldis ka see, et lõhn ei ole pealetükkiv.  

PHYTOMER RETOUCHE SILHOUETTE. Merevetikate mineraalirikkusest väge ammutaval kehakreemil on tselluliidivastane, siluv ja pinguldav toime. Hind 548 kr.
Mare: Kasutasin üle keha ja eriti hoolikalt just probleemsetel kohtadel. Esimese kümne päevaga midagi üleloomulikku ei juhtunud, aga enesetunne paranes küll ja kehal oli hea olla. Kasutan edasi ja mõtisklen, et peaks ikka füüsiliselt ka tselluliidile lähenema (trenn jm).  

DOVE VISIBLE CARE RENEWING CRÈME BODY WASH. Looduslike niisutajate ja glütseriiniga dušigeel. Hind 40 kr.
Mare: Peseb ilusti ja ihu jääb mõnusalt pehme. Tore, et avaneb põhja poolt –  kreem tuleb kohe välja ja saab just paraja koguse kätte. Meeldis kreemjas koostis. Lõhn on ootuspärane, tagasihoidlik, ja lahkus kehalt peaaegu täiesti.   

ECOTOOLS BAMBOO BRONZER BRUSH. Keskkonnasõbralikult valmistatud (tehismaterjalist harjastega ja bambusest käepidemega) suur meigipintsel. Hind 139 kr.
Mare: Tore pintsel, tekitas huvi ka teisi kasutada. Minu pärast küll ei peaks enam oravaid taga ajama, kui sünteetiliselt nii ehedaid saab. Pestav, aga kuivab kaua. Edukalt kasutasin jumestuskreemi pealekandmisel ja ka kompaktpuudri-ruuži puhul. Bambusest vars oli käes soe, aga kas see peab nii jäme olema?   

LEMMIK! OPI AVOPLEX HIGH-INTENSITY HAND & NAIL CREAM. Käte- ja küüntekreem avokaadost saadud lipiidide kompleksiga, mis imendub sügavale nahakihtidesse ja aitab säilitada loomulikku niiskust. Hind 153 kr.
Mare: Mul on käte ja küüntega kogu aeg probleem, pesen neid ju tihti ja kasutan grimmivahendeid. See kreem on nüüd küll just mulle! Käed on väga pehmed, siidised, lõhnavad meeldivalt suviselt.   

GUERLAIN LE 2 DE GUERLAIN VOLUME MASCARA. Kahe harjaga, ripsmetele volüümi andev ripsmetušš. Hind 565 kr.
Mare: Pean tunnistama, et nii ilusa disainiga tušši pole mul varem olnud. Toode jahmatas mind korduvalt. Mõeldud üliosavatele, sest kuivab hetkega. Teist korda värvides paksenevad ripsmed topelt: mul oli tunne, et prillid küll enam ette ei mahu. Ühesõnaga, vägev! Mitte ilmaasjata pole sel kaks harjakest, väike ja suur, ise pead vaatama, kuhu millisega lähened. Minul on veel harjutamist.    

LEMMIK! SHISEIDO LUMINIZING SATIN FACE COLOR, toon Tea Rose. Pehme ja õhulise tekstuuriga ning nahka niisutava kompleksiga põseruuž. Hind 592 kr.
Mare: Väga hea värske toon – saab kanda nii puhtale nahale kui ka jumestuskreemi peale, kasutada põseruužina või modelleerimiseks. Mugav karp ja suur peegel pluss pehme pintsel. Tekstuur on pehme ja kavalalt särav. Telekaamerate ees soovitaksin ainult veatu näonaha puhul, muidu toob defektid esile. Tavaelus julgen ise ka kasutada, sest päikesepuudrid on minu eas juba liiga säravad ja pruunikad. 

JAPONESQUE ARTISAN SLANT TIP TWEEZER. Pintsetid. Hind 386 kr. 
Mare: Väike armas “vanaaegne” näpits, ei mingit automaatikat ega trikki.  Käsitsemisel soovitan ettevaatust, otsad on teravad. Peab hästi rahulikult toimima, muidu võib tüki kulmust välja napsata. Sain ilusti hakkama ja ripsmetutikute panemisel olid abiks. Mugavalt käe järgi ja pilkupüüdvalt ilusa mustriga.