MANHATTAN VOLCANO XXL EXPLOSIVE VOLUME MASCARA. Volüümi andev ripsmetušš. Hind 112 kr.
Maru: Otsest vulkaanipurset mu ripsmeil ei tekkinud, ent visuaalselt pikemaks, sametiseks ja hästi eraldatuks said nad küll. Kompliment harjale, mis oli nõtke ja tegutses suurusele vaatamata ülimalt graatsiliselt.

FRAMESI I.DENTITY X-PAND VOLUMIZING CREAM. Soengukreem. Hind 250 kr.
Maru: Selle tootega ei ole ma veel sõbraks saanud. Vaarikane lõhn võlus mind lihtsalt niisamagi, juustesse panekul jäin aga oma oskamatuses hätta – küll oli liialt kreemine ja ei kuivanudki ära või juhtus mõni muu piinlik äpardus. Katsetan edasi ja ehk õnnestub mul juustesse peale magusa vaarikalõhna, mis Kalamaja herilastele mõjub, ka kohev soeng sättida.

NIVEA MY SOLUTION GOOD-BYE CELLULITE GEL-CREAM. Lootoslille ekstraktiga tselluliidikreem. Hind 169 kr.
Maru: Olen nigela distsipliiniga ja igal õhtul end korralikult ei kreemita. Nüüd aga oli põhjust toode proovile panna ja paar grammi enesekindlust suveks juurde koguda. Kui muud ei juhtunud, siis parema tunde andis igatahes. Ja nahk sai muidugi ka pehmem, siidisem ja mõnusasti lõhnav.

LEMMIK! GIGI ORGANICS DAY HYDRATOR SPF 15. Niisutav päevakreem. Hind 199 kr.
Maru: Märtsikellukese lõhnaga kreem mõjus esimesel korral lausa imettegevalt. Tundus, nagu oleks nägu särama hakanud. Järgmistel kordadel pidas nahk sellist paid juba iseenesestmõistetavaks ja naeratas meelitatult, kui seda kreemiga sõrmeotstes silitasin.

MAYBELLINE MINI COLORAMA 92 Red Light ja 91 Punky Orange. Miniküünelakid. Hind 44 kr.
Maru: Valgusfooripunane ja moodne virsikukarva apelsinijäätise toon sobivad minu suvesse hästi. Üks varvastele ja teine sõrmedele või vastupidi. Kuivas mõnusasti ruttu ja vaatamata minu kiirustavale lakkimisele jäi ühtlane.

SALLY HANSEN NAILGROWTH MIRACLE STRENGTHEN & GROW. Küüsi tugevdav ja kasvu ergutav hooldusvahend sojaproteiini, keratiini ja kollageeniga. Hind 209 kr.
Maru: Küüned hakkasid tõesti kasvama ja muutusid tugevamaks. Ma ei tea, kas praegu koolis kriiti kasutatakse, aga kooliõpetajatele oleks sellest vahendist suur rõõm ja abi kindlasti.

LEMMIK! AVON PLANET SPA THAILAND LOTUS FLOWER NOURISHING HAIR SMOOTHING MASK. Toitev ja silendav juuksemask Tai lootoslillega. Hind 105 kr.
Maru: Minu igavene unistus lokkis juustest paneb mind igal õhtul papiljotte pähe kerima. See aga kiusab juukseid eeskujulikul moel. Pärast mõningaid juuksemaskikatsetusi olen maskiteost loobunud. See mask aga läbis katse eeskujulikult – nii sirgete kui ka lokkis juuste puhul. Juuksed nagu reklaamis: rasked, läikivad ja kammitavad ka pärast õuesviibimist tuulises linnas!

LEMMIK! SCRINIUM VITAL ANTISMOG CONCEALING MASK. Keskkonnamõjude eest kaitsev näomask. Hind 470 kr. 
Maru: Veedan suurema osa õues ringi kärutades ja nägu saab korralikult linnatolmu nuusutada. Mask mõjus suurepäraselt, oli toitev ja värskendas tublisti. Konsistentsilt pehme kui vahukoor. Nahk hingas kergendatult nagu jäätisest kosutust saanud suvepäev.

GUERLAIN ROUGE LE BRILLANT B60 Beatrix. Huulepulk. Hind 645 kr. 
Maru: Raudselt kõige edevam huulepulk minu hõbeniidiga kotikeses. Nagu mõni salajane (ilu)relv, mis avaneb peene nipiga. Toon suviselt maasikajäätisene, konsistents kerge ja ilus. Pisike peegel samuti abiks, kui tänaval huuled toonivärskendust vajavad.

DIOR ADDICT ULTRA-GLOSS 576 Pearl. Huuleläige. Hind 419 kr. 
Maru: See läige passis eriti hästi mu uue edeva huulepulgaga. Läikis meelalt ja marjaselt ning täitis rolli sooloesinejanagi staarile kohaselt.