GARNIER ULTRALIFT. Kortsudevastane päeva- ja öökreem nahka pinguldava ja tugevdava proretinooliga. Hind 182 kr. 
Ene: Minu jaoks pisut magusavõitu lõhnaga. Öökreem on mõnusa konsistentsiga, seda kulus mu kuivapoolsele nahale aga väga palju – juba ühest kasutuskorrast jäi kreemipurki suur auk. Hommikul oli nahk sile ja pingul, aga kuivavõitu. Päevakreem jäi mulle samuti pisut liiga kergeks. Samas tundub olevat hea meigi aluskreemiks, nägu ei hakanud kogu päeva jooksul läikima, meik püsis kindlalt paigal.  

FLORAME DERMASTRESS-PROTECTION GENTLE CLEANSING MILK. Puhastuspiim orgaanilise roosivee ja piparmündi õievee, sheavõi ning kastoorõliga. Hind 350 kr. Ene: Käepärane pumbaga pudel, ei pea korki peale ja ära kruttima. Kerge konsistentsiga, võtab hästi meigi maha, nahk jääb puhas ja kergelt krudisev. Hästi mugav kasutada, kuna saab sõrmedega nahale kanda ja jooksva vee all maha pesta.  

ORIFLAME OPTIMALS OXYYGEN BOOST CAPSULES. Näonahka värskendav ja toniseeriv hooldusaine kapslites. Hind 219 kr. 
Ene: Nagu nimigi eeldab, lõhnas kapslite sisu meeldivalt värskuse ja “hapniku” järele. Esmapilgul tundus kapsel tilluke, kuid seerumit jätkus ootamatult paljuks, isegi kaelapiirkonnale. Libises nahal hästi, piisas imeõhukesest kihist, nahk jäi sile, pehme ja toidetud.  

SALLY HANSEN DIAMOND STRENGTH DIAMOND RADIANCE HAND & CUTICLE POLISH. Puhastuskreem kätele ja kuivadele küünenahkadele  koorib õrnalt kuiva nahka ning sisaldab küüsi tugevdavaid ja käenahka hooldavaid toimeaineid. Hind 155 kr.
Ene: Masseerides jäid sõrmede alla karedad, liiva moodi terakesed, mis olid pisut harjumatud. Pärast kasutamist oli küünevall pehmem ja palju väiksem, küüned satäänsiidiseks poleeritud ja käte nahk hästi pehme. Kord või kaks nädalas kasutades hoiab küünevalli ja käed kenasti korras ja pealekandmine võtab kõigest paar minutit.    

LEMMIK! EISENBERG SUBLIME TAN ANTI-AGEING FACIAL SUN CARE SPF 30. Vananemisvastaste omadustega päikesekaitsekreem UVA- ja UVB-filtrite ning antioksüdantidega sisaldab ka niisutavaid ja rahustavaid toimeaineid. Hind 1195 kr.
Ene: Minu õrnale nahale ideaalne kreem. Proovisin kreemi tõhusust kodunt kaugel 33kraadise kõrvetava päikeseleitsaku all. Minu suureks rõõmuks ei jäänud nahale valget kihti, mis tavaliselt nii suure kaitsefaktoriga kreemide puhul juhtuma kipub. Pealekandmisel tundus pigem vedelamapoolne ning mõnusalt värskendav ja niisutav. Minu üllatuseks hoidis kenasti paigal ka kerge jumestuskreemi kihi. Ja ei mingit päikesepõletust!  

SCRINIUM VITAL PIGMENTAL TREATING MASK. Kergelt pleegitava toimega, nahka antioksüdantide, vitamiinide ja mineraalainetega kaitsev ja toitev hooldusmask. Hind 615 kr. 
Ene: Natuke ebatüüpilise lõhnaga, mis meenutas värsket kurki koos köömnetega. Nahk oli pärast maski mahapesemist tõeliselt küllastunud ja prink, rohkem vist polegi võimalik nahka toita ja niisutada. Minu õrna, õhukese, tedretähnilise ja kuivapoolse naha jaoks suurepärane leid!  

CUTRIN SENSITIVISM SHAPE IT HAIR SPRAY. Lõhnatu ja parabeenivaba juukselakk. Hind 159 kr.
Ene: Fikseerib juuksed õrnalt, lakki saab kergesti ka välja kammida. Kuivas mõnusalt aeglaselt, mis võimaldas juukseid sättida ja lokke ümber sõrme keerutada. Juuksed jäid pehmed ja väga loomulikud.  

DIOR DIORSHOW EXTASE MASCARA. Volüümi andev ripsmetušš pärlipigmentide ning hooldavate keramiididega. Hind 500 kr.
Ene: Omapärase kujuga hari vajas natuke harjumist ja harjutamist. Kuid paari korraga oli nipp käes ja tulemus imeilus – ripsmed jäid elastsed, vetruvad ja ülespoole kaarduvad.  

LEMMIK! LUMENE CRYSTAL RADIANCE PRIMER. Meigialuskreem  valgustpeegeldavate mikropärlite ja hooldusainetega. Hind 139 kr.
Ene: Hämmastav, kuidas üks kreem võib näole sära lisada. Vahet pole, kas kanda kreemi puhtale nahale, kasutada jumestuskreemi sisse segatult või meigi aluskreemina, tulemus on ikka ühtmoodi kena.    

THE BODY SHOP BAKED-TO-LAST COLOURS 02 Moonstone, 03 Jade.  Itaalias käsitööna valmistatud duolauvärvid. Hind 210 kr.
Ene: Toonide heleduse-tumeduse erinevus on päris suur, mis võimaldab teha ka lava- või õhtumeiki. Kasutasin lauvärve võistlustantsuturniiril, värvid püsisid suurepäraselt nahal kogu pika võistluspäeva. Värve on kerge hajutada, toonid on loomulikud, kuid siiski selged ja säravad ega mõju nahal poriselt.

LEMMIK! GUERLAIN LIQUID EYE LINER BLEU OUTREMER 02. Vedel silmalainer. Hind 530 kr.
Ene: Tumesinise, kergelt hallika varjundiga lainerijoone tõmbamiseks ei olnudki vaja erilist kunstnikukätt. Pika varrega pintsel oli ülitäpne, kergelt vetruv ja libises nahal väga ühtlaselt. Lainerijoon püsis perfektne ka kogu pika päeva tantsuvõistlustel ning elas üle higistamise prožektorite valguses. Luksuslikult kaunis!