LEMMIK! NIVEA EXPRESS FEUCHTIGKEIT HYDRATANT. Niisutav kätekreem. Hind 44 kr. 
Monika: Minu nädalavahetuse koristamisest ja õunamoosikeetmisest muserdatud käed said kohest ja tõhusat kiirabi. Mõjus isegi lõhenenud ja narmendavatele küünenahkadele ning silus neid mitte ainult korraks, vaid tegelikult ka. Ei ole rasvane ning imendub hetkega. Kuna ma olen pisut lõhnafriik, siis natuke häiris mind kreemi suhteliselt tugev lõhn, mis päevasel ajal kasutades segunes teiste aroomidega ja kippus neid varjutama. Samas on see aga suurepärane pehme õhtune kätepai, mis kuivad ja karedad käed mõnusalt nurruma paneb ning hommikuti ilusaks teeb. 

THE BODY SHOP VITAMIN C FACIAL RADIANCE POWDER MIX.  Kontsentreeritud C-vitamiini pulbrist ja lahusest kokkusegatav näonahka kirgastav hooldustoode. Hind 342 kr.
Monika: Väga innovaatiline – parema toimimise huvides tuleb enne kasutama asumist seerum ise kokku segada. Lõhnab nagu apelsin ja imendub hästi. Esialgne kergelt õline tunne kadus ruttu ja kohe võis peale kanda meigikreemi. Mingit päevakreemi polnudki enam vaja, näonahk oli oma värske toiduampsu juba kätte saanud. Tootja soovitus on teha üks kümnepäevane kuur, et mõju oleks tuntav, aga kuna seerumit jätkub pudelikeses kauemaks ning karbil on märk, mis lubab teda kasutada kuni 12 kuud pärast avamist, siis hoian veel ühe portsu C-vitamiini näoturgutuseks selleks ajaks, kui pimedus ja külm peale tungivad ja organismi sisemised vitamiinivarud kahanema kipuvad.   

LEMMIK! SHISEIDO BIO-PERFORMANCE SUPER CORRECTIVE SERUM. Seerum vähendab kortsujoonte sügavust, pinguldab näoovaali, elavdab jumet, parandab kollageeni ja elastiini tootmist. Hind 1469 kr.
Monika: Siidine ja rammus võie, just midagi minuvanustele. Peale kandes tundus algul, et kõike on korraga liiga palju, aga see tunne oli iseenesest mõnus ning hetke pärast ilmnes kerge liftinguefekt. Imendus kiirelt ja jättis värske tunde. Pakend on samuti täpselt selline, mis emotsionaalselt mõjub ilusakstegevalt ja ennastväärtustavalt.   

LEMMIK! CLARINS DELECTABLE SELF TANNING MOUSSE WITH MIRABELLE OIL. Isepruunistaja mirabell-ploomipuu õliga, mis takistab naha kuivaks muutumist, ning melaniini sünteesi ergutava ohakaõieekstraktiga.  Hind 610 kr.
Monika: Selle firma isepäevitavate toodetega olen ka varem tutvust sobitanud ja väga rahule jäänud. Nende kõrgem hinnaklass on pannud mind vahepeal katsetama ka odavamaid tooteid ning nüüd võisin järjekordselt veenduda, et midagi pole teha – tuleb tunnistada Clarinsi üleolekut kõigis nõudmistes, mis mul isepäevitajatele esitada on. Tulemus ei jää laiguline, puudub spetsiifiline tugev lõhn, kreem imendub väga kiiresti, ei määri hiljem riideid, kõigele lisaks päikesekaitse. Nii et tuleb vist jälle vanduda pikemaajalist truudust!  

GARNIER CAFFEINE ANTI-DARK CIRCLES  2IN1 TINTED EYE ROLL-ON. Tumedate silmaaluste vastane rullotsikuga hooldustoode ergutava kofeiini  ja nahka heledamaks muutva sidruniekstraktiga täidab ühtlasi ka peitekreemi ülesandeid – koostises on tumedaid silmaaluseid ja turseid varjavad mineraalsed pigmendid. Hind 199 kr.
Monika: Silmaümbrusprobleemide peitmisega on alati see häda, et peitjad kipuvad tihtipeale hoopis probleeme võimendama, sest silmaümbrus on üks ütlemata õrn ja pirtsakas ala. See toode aga üllatas mitmes mõttes. Sisaldab aineid, mis silmaalused kergelt trimmi tõmbab, toonitud koostis teeb oma varjamistööd hästi, harmoneerudes neutraalselt ülejäänud näomeigiga. Massaažiotsikuga on seda hea peale kanda ja kes viitsib, võib hoida toodet külmkapis. Püsib õhukese kihina terve päeva ning loodan, et aitab tõeliselt isegi neid naisi, kes ka päriselt kannatavad tumedate ja puhvis silmaaluste käes.  

GREENLAND PURE & WHITE BODY BUTTER ITALIAN LIME & VANILLA. Itaalia laimi ja vanilliga vananemisvastane, nahka pinguldav kehavõi. Hind 199 kr.
Monika: Ma suudan väga harva end üle terve keha sisse kreemitada, sest alati, kui näen kreemipurgil pikka nimekirja sünteetilistest koostisainetest, tekib minus üks isevärki tõrge, mille sügavam tähendus oleks ilmselt enesealalhoiuinstinkt. Ilusatest lubadustest hoolimata ei suuda ma uskuda, et mu keha suudab absorbeerida sellise hulga kehavõõraid aineid. Selle toote puhul imponeeris mulle aga kohe fakt, et isegi kreemi looduslikud koostisosad on pärit mahetootmisest, rääkimata sellest, et kogu sari ei sisalda sünteetilisi aineid ega mineraalõlisid. Kreemitasin end julgelt sisse ja olen väga rahul. Lõhn oli meeldiv ja tagasihoidlik ning saabuvale talvele mõeldes kujutan juba ette, kuidas keha mind iga kord tänab, kui teda selle võiga toidan.    

GUERLAIN KISSKISS GLOSS 823 POPPY STAR. Huuleläige. Hind 439 kr.
Monika: Värv on sada protsenti minu, kes ma võin südamerahus terve päeva asju ajada ka täiesti leekivpunase suuga. Muidu ma läikeid ei kasuta, sest üldjuhul nad on sellised... kleepuvad ning värv kaob huultelt kiirelt. See läige jääb aga kindlalt kasutusse, kuna seda saab üsna õhukeselt peale kanda ja püsivus on täitsa hea. Kohvitassi äärele jättis küll jälje, aga isegi pärast pisukest kehakinnitust oli seda huultel täiesti piisavalt alles. Ja muidugi – see värv...!   

ISADORA CREAM GLOSS STYLO 14 BON BON PINK. Huulepulk. Hind 209 kr.
Monika: Klassikaline kreemjas huulepulk, aga see toon pole just väga minulik. Kuigi blond, ei ole ma roosade huulevärvide kasutaja kunagi olnud ega suutnud ka seekord seda tooni omaks võtta. Konsistents iseenesest oli mõnus ja seda Guerlani huuleläikega miksides sain täiesti kasutatava tooni.   

MAYBELLINE SUPER STAY 24H 021 NUDE. Kauapüsiv jumestuskreem. Hind 189 kr. 
Monika: Igati hea meigikreem, katab hästi ja loomulikult. Minu heledama nahaga sobib ka see toon. Ma ise vajaksin võib-olla veidi matimat tulemust, aga selle vea saab parandada nägu kergelt üle puuderdades. Kasutan kindlasti lõpuni – siis on nagunii uued ja veelgi seksikamad tooted turule paisatud.