THE BODY SHOP RAINFOREST MOISTURE NUTRITION HAIR BUTTER. Niisutav ja silendav mask kuivadele juustele panustab põhiosas looduslikesse toimeainetesse. Aitab siduda juustes niiskust, parandab läiget ja elastsust. Hind 13,93 eurot / 218 kr.
Mari-Liis: Meeldib, et ei sisalda juukseid koormavaid sünteetilisi ega keskkonnavaenulikke koostisosi. Mõnusa tekstuuriga, teeb juuksed pehmeks ja läikivaks. Minu jaoks on lõhn veidi liiga tugev ja eksootiline.  

LEMMIK! JOHN MASTERS POMEGRANATE  FACIAL NOURISHING OIL. Toitev näoõli kuivale nahale sisaldab orgaanilist granaatõunaõli ning väiksemates kogustes ka mitmeid teisi eeterlikke ja taimeõlisid. Hind 33 eurot / 516 kr.
Mari-Liis: Imendub hästi, ei jäta nahka läikima. Sulandub ja laseb unustada, et oled üldse midagi näkku määrinud. Küll aga ravib kõik sügistuultest tekkinud kuivad kohad. Lõhnab mõnusalt eeterlike õlide järele. Teadmine, et kõik kasutatud taimed on pärit mahepõllumajandusest, mõjub hästi nii kehale kui ka hingele.  

NIVEA PURE & NATURAL MOISTURIZING DAY CARE. Päevakreem orgaanilise argaaniaõli ja aaloega niisutab nahka intensiivselt ja pikka aega. Ei sisalda parabeene, silikoone ega kunstlikke värvaineid. Hind 8,63 eurot / 135 kr.
Mari-Liis: Imendub kergesti, aga toidab minu nahka talvisel ajal natuke liiga vähe. Samas kiidan mittetervislike koostisosade hulga vähendamise eest!  

LEMMIK! FLORAME LOTION TONIQUE DOUCEUR. Orgaanilise roosivee, piparmündi ja apelsiniõieveega näotoonik, ökomärgistusega toode. Hind 20,77 eurot / 325 kr.
Mari-Liis: Neile, keda ei sega intensiivse lõhnaga taimetõmmised, mis meenutavad natuke möödunud aegu ja vanaemasid, on see suurepärane näovesi: puhastab õrnalt ja tõhusalt, ei jäta nahale ebamugavat tunnet. Pärast on kuidagi helendav olemine…   

LEMMIK! GREENLAND PURE & WHITE SHOWER CREAM.  Ökosertifikaadiga, orgaanilist lavendliõli ja rosmariiniekstrakti sisaldav dušikreem. Ei sisalda mineraalõlisid, sünteetilisi lõhna- ega värvaineid. Hind 10,80 eurot / 169 kr.
Mari-Liis: Lõhnab päriselt ka lavendli ja rosmariini järele, mis lubab arvata, et on tõepoolest puhtast loodusest. Selle kohta on tootel ka ökosertifikaat. Hoiab naha niiskustasakaalu, nii et kreemitada pole pärast vaja. Ei jäta nahale liiga tugevat lõhna, vaid hajub meeldivalt.   

EISENBERG PURIFYING MASK. Sügavpuhastav mask normaalsele ja seganahale üleliigset rasu eemaldava rohelise savi ja kaoliiniga ning  tasakaalustava ja puhastava toimega rosmariiniekstraktiga. Hind 60 eurot / 940 kr.
Mari-Liis: Sellist tooni maski kannavad Ameerika äärelinnanaised halbades komöödiates. Aga sisu ei ole halb – ei sisalda parabeene ega väga palju muud üleliigset. Savi sisaldava maski kohta jätab naha üllatavalt niiskeks ja pehmeks.  

L’ORÉAL RESIST & SHINE PRO-KÉRATINE. Küüsi tugevdavate hooldusainetega aluslakk. Hind 7,61 eurot / 119 kr. Mari-Liis: Teeb seda, mida lubab.    

SHISEIDO SHEER MATIFYING COMPACT OIL-FREE FOUNDATION  SPF 20. Õlivaba kompaktjumestuskreem. Hind 33,62 eurot / 526 kr.
Mari-Liis: Katab hästi, piisab juba imeõhukesest kihist ja põhi jääb väga ühtlane. Täidab ka lubadusi: tõepoolest ei jäta nahka läikima. Päikesekaitse tõhusust on praegusel aastaajal raske kontrollida, nii et usaldan tootjat, kes muudes punktides alt ei vedanud.  

GUERLAIN BLUSH 4 ECLATS 07 CARESSE DE L’AUBE. Põsepunapalett.  Hind 45,45 eurot / 719 kr.
Mari-Liis: Neli tooni annavad kokkusegamisel väga loomuliku tulemuse. Põhitoon on päikeseline virsik, aga soovi korral võib välja võluda ka midagi roosakamat. Kaasas olev pintsel tundus mulle natuke liiga miniatuurne, mistap võtsin abiks oma põsepunapintsli.   

COULEUR CARAMEL VEGETAL NATURAL GLOSS. Loodusliku koostisega huuleläige hooldab huuli toitva aprikoosivaha, antioksüdantse punase tee ekstrakti,  kastoorõli, niisutava sahharoosi ja taimse E-vitamiiniga. Hind 17,64 eurot / 276 kr.
Mari-Liis: Hea on panna suu ligi asju, mis lubavad, et ei sisalda parabeene ega muid kahjulikke lisaaineid, sest huulepulgakogus, mille naised elu jooksul ära söövad, on teatavasti metsik. Huuleläikel on ilus naturaalselt roosa toon ja loodustoote kohta ka ootamatult palju läiget. Ei kuivata huuli ja lõhnab – nagu sarja nimi lubab – karamelli järele.