Need seksilelud ei ole traditsioonilised sekspoodide tooted! Need suhtlevad oma vahel nagu kallimad, luues unikaalse sensuaalse kogemuse. Kui kasutada vibraatorit ja masturbaatorit koos (võib kasutada ka kahte Onyx-it koos), siis need imiteerivad tegelikku füüsilist intiimsust.

Vaata lisa SIIT!

KIIROO Pearl vibraator ja Onyx masturbaator - täiesti uus viis seksimiseks, kogedes samal aja, kuid eemal olles nii füüsilist kui ka emotsionaalset intiimsust.

KIIROO sekslelud ei ole kindlasti loodud selleks, et tulla sinu ja su partneri intiimsuse vahele. Vastupidi, nende eesmärk on tuua teid rohkem teineteisele lähemale viisil, mida kumbki enne pole kogenud. Nende keskkond ja kaks seadet (Onyx ja Pearl) töötavad koos, et anda sulle võimast seksuaalset kogemust.

KIIROO Pearl on maailma kõige targem ja luksuslikum g-punkti vibraator. Selle võimas vibreeriv mootor ja ergonoomiline kuju muudavad Pearl-i sinu jaoks ideaalseks ning nende 5-e puutetundliku tehnoloogilise rõnga ja ribaga kontrollid ka samaaegselt oma partneri naudinguid. See on võimeline koguma andmeid kasutuse alusel, mis omakorda suhtleb Onyx-iga.

Onyx-i sisemised 10 rõngast kasutavad seda infot ja imiteerides Pearl-i liikumist on tunne nagu toimuks vahekord reaalajas. KIIROO Onyx on maailmas kõige rohkem edasiarenenud teledildonic masturbaator, millel lisaks on tunnustatud Fleshlight sisu. Igal Onyx-il on võimalik ühenduda KIIROO Pearl-iga või teiste KIIROO Onyx-itega.

Neid tooteid saab kasutada ka üksinda, ilma partnerita, alludes ainult enda soovitud naudingutele.

Kiiroo keskkond ei ole ainult uuenduslik, vaid ka turvaline. Iga sessioon on individuaalselt nummerdatud ja nähtav ainult teile. Andmeid ei säilitata serverites. See informatsioon on ainult sinu ja su partneri jaoks, nagu ka intiimsed hetked mida jagate.

Kas sa oled samas ruumis või tuhandeid kilomeetreid eemal, pole vahet, te saate üksteist nautida nagu ei kunagi varem Kasutamine on väga lihtne. Lülitage sisse arvutid, veenduge, et Bluetooth on sees ja pange seadmed tööle. Onyx automaatselt siseneb Bluetooth-iga Partner režiimi ja on valmis Pearl-ilt signaali vastu võtma.

Kiiroo keskkond ongi tehtud selleks, et tunneksite lähedust. Pearl ja Onyx ei ole tehtud selleks, et midagi teie vahele tuua, vaid selleks, et teid kokku tuua.

Eros Butiik asub Tallinnas aadressil Tehnika 1. Vaata kindlasti ka Erose kodulehte aadressil www.eros.ee ja Facebooki www.facebook.com/SEKSPOOD

Tooted jõuavad müügile juba 2015.aasta alguses!