Keha ja hing aroomiga puhtaks

Leid
Sohvy laimi-mandariini kehakoorija 8.50
Isuäratav suhkrune kehakoorija on valmistatud Eestis. Tsitruseliste aroom annab energialaengu, kakao-, oliivi- ja päevalilleõlid lisavad aga põhjaliku niisutuse.

Luksus
La Biosthetique Bain Relaxant 28.-
Lõõgastav vanni- ja dušigeel jätab nahale ookeanilainete värske hõngu, puhastades õrnalt nahka koralli- ja vetikaekstraktidega.

Eksootiline niisutus nahale

Leid
Nurme Seep Kookosevõie kehale ja juustele 8.-
Magusa lõhnaga kookoserasv sisaldab väärtuslikke rasvhappeid ning on rikas E-vitamiini ja proteiinide poolest. Leevendab nahahädasid ja kaitseb UV-kiirguse eest. Sobib ka tundlikule nahale.

Luksus
Dr Irena Eris SPA Resort Hawaii 31.95
Niisutav kehapalsam maisiekstrakti ja oliivivahaga. Pinguldab ja silub, jättes nahale sametise pehmuse ja ilme, nagu oleksid puhanud paradiisirannas.

Lõhna- ja taimeravi juustele

Leid
Wella Professionals Color Recharge Cool Blond Shampoo 13.50
Blondidele suunatud, värvi ergastav šampoon, mille peen aroom pakub naudingut nagu ehtne parfüüm: alusnootideks vanilje ja muskus, järgnevad pojeng, roos ning piibeleht.

Luksus
CHI Organics Olive Nutrient Therapy Shampoo 25.-
Šampoon, milles antiiksed ilutarkused ühinevad tänapäeva tehnoloogiaga, oliivide väärt omadused saavad lisa muudest taimsetest ekstraktidest.

Koori stress näolt

Leid
Lumene Deep-Cleansing Peat Mask 7.94
Sügavpuhastav mask, milles sisalduv aromaatne rosmariin avab naha poorid, võimaldades turbal paremini puhastustööd teha. Sobib normaalsele ja rasusemale nahale.

Luksus
Patyka Radiant Exfoliating Mask 64.-
Mask, mille koostisse kuuluvad kooriva efektiga bambus ja seesamiõli, mis aitab taimsetel aktiivsetel koostisosadel paremini naharakkudesse imenduda.

Päikeseenergia D-vitamiinist
Päikesepaistevitamiini, mida põhjamaises kliimas napib, on võimalik omastada ka teisel kujul. D-vitamiin aitab paljude nahahaiguste puhul, leevendab aknet ja psoriaasi. Annab pimedal ajal energiat ning leevendab väsimust ja depressiooni.

Solgar Vitamin D3 10ug From Fish Liver Oils 7.66
D-vitamiinil põhinev toidulisand suurendab vastupanu nakkustele ja mitmetele tõbedele. Aitab säilitada normaalset südametööd, stabiilset närvisüsteemi ja korras vererõhku.