Mitmetes perekondades on pannkookide söömise traditsioon igal nädalavahetusel. Mõtleme, et korra nädalas ju võib, eriti kui on nädalavahetus. Mure on selles, et ka nädala keskel mõeldakse paar korda, et korra võib ju, täna ikkagi ju nuudli-neljapäev :). Nii saad kokkuvõttes, mitte just kõigetervislikuma toidumenüü.

Kõiki oma lemmikuid võite süüa, aga muudetud kujul ja ajaga saavad need muudetud toidud sinu lemmikuks ja su keha tänab sind.

Pannkookide vahe
Klassikalised pannkoogid sisaldavad suures koguses rafineeritud toiduaineid, mis on kiired süsivesikud. Peale nende söömist tõuseb kiirelt veresuhkru tase ning keha peab tootma insuliini, et see jälle normaalsesse vahemikku tuua. Kui sööd palju kiireid süsivesikuid korraga, siis keha ei pruugi toime tulla veresuhkru taseme normaliseerimisega piisavalt kiirelt. Kui keha peab pidevalt tootma suurt kogust insuliini, siis liiga kõrge insuliini taseme korral võivad rakud hakata energiat talletama keharasvana.


Banaani pannkookides on asendatud kiired süsivesikud kvaliteetsetega, mida keha omastab pikema perioodi jooksul põhjustamata kiireid muutuseid veresuhkru tasemes.


Võrdle retsepte SIIT!