Kosmeetikat kasutan: Olen suur mineraalkosmeetika sõber. Proovinud erinevaid brände ja praeguseks pikemalt jäänud Bellapierre juurde. Hindan mineraalkosmeetika tekstuuride kergust ja seda, kuidas neid pulbervärve naha peale kantakse. Kihid on õhukesed ja sulanduvad oma naha loomulikkusega mistõttu ei jää need ka miimikakortsudesse kinni. Jumestuskreemid kipuvad minu nahal kuidagi pakusvõitu jääma.

Kuna olen küllalt sageli ka olukordades, kus pildi peale jäämist on raske vältida, siis vajan, et make-up oleks loomulik ka päikese ja päevavalgusega, kestaks pikalt ning kannataks ära ka lähivaate.

Minu lemmikbrändid on: Ei pea end eriliseks brändiinimeseks. Proovin julgelt erinevaid asju ja minu lojaalsust on väga raske välja teenida, aga siiski on midagi, millest ma olen väikest viisi sõltuvusse sattunud, mida on au ja rõõm kiita, kuna tegu on supertoodete ja pealegi veel Eesti oma asjaga - ja see on Domina Elegans.

Maskid, seerumid, valgendavad ja toitvad, rakke uuendava mõjuga kreemid on lihtsalt supertoit nahale! Hinna ja kvaliteedi suhe on samuti väga paigas ja kõik muu kah.

Näiteks verivärske toode nahka noorendav Rejuvenating Face Serum või kulla ja hõbedaga hapnikumaskid Golden Beauty Mask või 5D Rejuvenating Mask või valgendava toime ja 5D efektiga näokreem Whitening Face Cream.

Ma vaimustun kreemidest ja muust taolisest ikka väga väga harva kui üldse, aga need tooted on teeninud ära minu täieliku lugupidamise.

Kuus kulutan kosmeetikale: Väga mõõdukalt.

Kõige enam raiskan: Ma ei tee selles vallas emotsioonioste ja neid väheseid nimetaksin pigem investeerimiseks mitte raiskamiseks.
Olen tähelepanelik kvaliteetsete nahahooldusvahendite suhtes, mida ka Domina Elegans pakub.

Minu järgmine ost on: Raske öelda. Esialgu on varud mis proovimist ootavad veel muljetavaldavad, seega niipea poodi asja ei ole.

Parim ripsmetušš on: Lemmik puudub. Hea tušš on veekindel.

Minu käekotist leiab: Huuli niisutava huuleläike, ühe korraliku kärtspunase huulepulga ja kerget sära lisava päikesepuudri. Kirsiks tordil ka mõne hea parfüümi, millega päeva keskel enesetunnet värskendada.

Ilusalongi külastan: Kuna minu ilurituaalid on pigem kodused ja lihtsad, siis satun salongi väga harva ja pigem juhuslikult.

Parimad ilusalongid on: Tõstaks esile pigem ühe hea ehtsa Hiina massaaži pakkuva salongi Bai Lan, Tulika tänaval.

Minu ilunipp on: Võimalikult hea uni ja tasakaalustatud ning läbimõeldud söömine. Rafineeritud suhkur, kohvi, piimatooted ja mõned muudki asjad on mu menüüst praktiliselt välja jäänud. Turgutan oma keha ja vaimu selliste targa toidu toodetega mida pakutakse märgi all Lood Loodusest. Internetist leiab neid ka Chaga saladus tervisele märksõna alt.

Tegu on puhtalt Eesti tootesarjaga: kasekäsnast ehk chagast, männiokastest, külmkuivatatud pohladest mustikateni. Kõigi nende taga on meie esivanemate iidne tarkus ja Eesti oma loodusest kaasa antud vägi ja võim, mis hea tehnoloogia ja töötlemise tulemusena kõik alles on jäänud. Supertoit oleks seega nende kohta ilmselgelt tagasihoidlik kirjeldus ...