• Maybelline Baby Lips – väga palju positiivset vastukaja saanud huulepalsamid, mis minule üldse ei sobi. Niisutamisest on asi ikka väga kaugel ja selle kasutamisega on mu huuled just ära kuivanud ja krobelisemaks läinud. Ainuke positiiivne külg on see, et pealekandmisel jätab ilusa läike.
Jään truuks Neutrogena ja Nivea huulepulkadele, mis siiani on minu jaoks kõige paremini sobinud.
• Avon Planet Spa Luxorious peel-off face mask with black caviar – kuldne sädelus teeb sellest maskist ühe ilusama, mida ma kasutanud olen. Mulle enamasti ei istu peel-off maskid, aga see millegi pärast sobib ja peale iga kasutamist on mu nägu väga pehme ning puhas.
• Avon Luxe Eyeliner – olles pikemat aega hea laineri otsingul pidin jälle pettuma. Seda on peale kanda hea, aga selle püsivus on täiesti olematu. Lähed kasvõi õrnalt vastu näpuga, isegi siis kui see ammu kuivanud on, ja see on laiali (samas vähemalt pole sel juhul mahasaamisega probleeme ) Kas keegi oskab mulle soovitada head püsivat lainerit?
• Marc Jacobs Daisy – juba pikemat aega mu lemmik lõhn ja iga päev üllatab mind sellega kui kaua see peal püsib!
• Garnier BB Cream – siis kui see välja tuli oli see mu lemmik BB cream, aga nüüd kui ostsin see aasta omale uue, siis pole ta nagu üldse see, mis ta varem oli? Ei imendu ja kokkuvõttes näib nahk läikivana/õlisena.
• Vestige Verdant Rare Oil Blend – mul ei jätku sõnu selle kiitmiseks ja minu näonaha on see siidpehmeks teinud. Juba varsti räägin sellest tootest pikemalt ning põhjalikumalt!

Millised on need tooted mida teie soovitaksite teistel proovida ja millest hoiduda?

Teisi põnevaid lugusid Mariliisi blogist näed SIIT!