Frank nimetab end "bistroo tüüpi restoran-baariks". Bistrooteemast annavad aimu prantsuspärased toidud, nagu coq au vin blanc (8.-) või tartelette à la banoffee (5.-), aga tegelikult on Frank rahvusvaheline tegelane. Bistroo loojate sõnul on ta maailmakodanik, kes on olnud Londonis, New Yorgis ja Mumbais – ja seda on tunda nii burgerite valikust kui ka maailma eri köökidest kokku nopitud pärlitest (hummus, yakitori kanavarras, steik jm).

Menüüle pilku heites rõõmustab, et hommikusööki saab iga kell! Seejärel, et hinnad on seda tüüpi restorani kohta mõistlikud: eelroad maksavad enamjaolt 4 eurot, salatid 6, burgerid 8, pearoad 9. Peagi selgub, et hinnad on madalad tänu portsjonite väiksusele, aga tuleb tunnistada, et see meile meeldib – ei pea valima kahe suure roa vahel, vaid saab võtta mõlemad väikesed ja magustoit mahub ka veel ära! Proovitud roogadest maitseb eriti hästi röstitud pirn kitsejuustu ja meega (5.-), kuigi juustu on ilmselgelt liiga vähe...

Kahjuks sel keskpäeval, kui meie Frankil külas oleme, on teenindaja mornivõitu. See aga ei tähenda, et me tagasi ei tuleks, sest atmosfäär ja sisekujundus on ägedad. Sellegipoolest ära oota pehmeid diivaneid, patju ja vaipu – Frank on pigem Skandinaavia minimalist.

Erilise kiituse pälvib kokteilikaart, millesarnast pole ammu näinud! Julep, Grumpy Old Man, Frank's Speak Easy, Sailor's Delight, Lynchburg Lemonade jpm – pikk talv, mil kõik ära mekkida, ootab ees. Täispunktid stiili eest, Frank!

www.frankbistro.ee
Sauna 2, Tallinn