Kampaania „Kohtle teenindajat nagu staari" raames panevad end Viru Keskuse Lyonis teenindajatena proovile mitmed tuntud Eesti inimesed. Homme hommikul on selleks lauljatar Getter Jaani, kes paneb oma teenindusoskused proovile ajavahemikus 9.00-10.00.

Projekti eesmärgiks on tunnustada teenindaja ametit ja häid teenindajaid, kutsuda üles inimesi hindama ja väärtustama teenindaja tööd ning anda võimalus avaliku elu tegelastel igapäevasest rollist välja astuda ja kogeda, kui suurt pühendumist ja vastupidavust teenindajaamet nõuab.

Esmaspäeval alguse saanud sotsiaalkampaania raames asub igal tööpäeval kella 9.00-10.00 vahemikus Viru Lyonis teenindajana tööle üks tuntud Eesti inimene. Seni on end teenindajarollis proovile pannud Kristjan Hirmo, Birgit Õigemeel ja Ženja Fokin.

Neljapäeval avaneb kõigil austajatel võimalus Getter Jaanit teenindajaametit pidamas näha ning reedel majandus- ja taristuministrit Urve Palo. Külalisteenindajate kommentaare nende teeninduskogemusest saab kuulda nende vahetuse lõppedes raadio Sky Plus vahendusel.

Viru Keskuse kohvik-restoran Lyon asub Viru Keskuse Tammsaare pargi poolsel küljel ligipääsuga otse tänavalt.