Kuidas sa oma lopsakate blondide kiharate eest hoolitsed, on sul oma lemmik juuksetoode ja mõni kiire nipp kuidas saada soeng kähku „peovormi"?
Siinses kuivas ja kuumas kliimas on olulisim õige niisutus ning peale soolases meres või kemikaalidest täis basseinis ujumist kindlasti sügavpuhastavate toodete kasutamine. L´Oréal Professionnel Pro-Keratin Refill sarja tooted suviti ning muul ajal on totaalsed lemmikud Andrew Barton (Covent Garden Salon) Haircare tooted. Salongis ma ei käi, vabatahtlikult ma kedagi oma juuste kallale ei ole juba 4-5 aastat lasknud, tegelen nendega ise ning üritan mässata võimalikult vähe, et lasta neil loomulikult kasvada ja olla. Stiililt kinnitan päevasel ajal juuksed alati chopstick-i abil pealaele ja õhtupoole lasen need lihtsalt valla, selleks ajaks ongi juba ilus loomulik ja kohev laine tekkinud.

Sinu nahka vaadates, nahaprobleemid sind ei kimbuta – kirjelda oma igapäevast nahahooldusrutiini ja kuidas kaitsed end päikese eest praeguses elukohas Abu Dhabis, kus päike on aastaringselt aktiivne? 
Võrreldes Euroopaga, kasutan siin nahahooldustooteid ja meiki märksa vähem. Päikese käes ma ka väga aega ei veeda, mis on nahale positiivne. Tundub, et see käik toimib, kuna nahk püsib puhtana ja probleeme pole mul sellega peale teismeliseiga enam olnud. Enne magamaminekut võtan meigi maha, maksimum korra nädalas kasutan Guerlain´i Success Future seerumit ning kui turgutust vaja, siis sama firma toodet Midnight Secret Late Night Recovery Treatment, neid olen kasutanud aastaid. Päevasel ajal on abiks õrn Guerlain Lingerie De Peau jumestuskreem SPF 20, ühtlustab kenasti, laseb hingata ja on nahal loomulik. Guerlain´ile olen juba 10 aastat truu olnud. Smashbox Photo Finish Foundation Primer´it kasutan aeg-ajalt meigi alla kui vaja, et meik püsiks pika päeva ja rohkem veel. Midagi tugevat ma oma nahal ei kannata ja puudreid ei kasuta absoluutselt. Kõik peab olema kiire, mugav, loomulik välja nägema, laskma nahal hingata ning mitte määrima.

Mis vanuses alustasid enda meikimisega. Millise meigitoote(d) võtaksid „üksikule saarele" kaasa?
Meikimisega alustasin hästi varakult, kuna ETV Tütarlastekooris käies olime pidevalt meedia või avalikkuse tähelepanu all. Telesalvestused ja esinemised, ma olen päris veendunud, et huuleläiget kasutasin seetõttu juba 5-aastaselt. Iseteadlikumaks sain umbes 14-aastaselt, aga oma stiil ja tooted ja värvid, need on kujunenud välja alles viimase paari aasta jooksul, enne oli ikka paras eksperimenteerimine. Nüüd on mu meigirutiin päevast päeva sama ja klassikaline: silmaalused Marc Jacobs Remedy Concealer Pen, jumestuskreem Guerlain Lingerie De Peau, põsepuna Chanel 87 Emotion, must lainerijoon ülemisel silmal Lancôme Liner Plume HD, lauvärv Marc Jacobs Lolita (matt helebeež), huulepliiats M.A.C Half-Red, huulepulk M.A.C Amplified Brick O-La, huuli niisutan Labelloga.

Meigitrikk, mis alati töötab, kui pead otse töölt pidulikule üritusele minema?
Pidulikuks ürituseks ma eraldi meiki ei tee, olen truu oma igapäevasele look´ile, see näeb hea välja nii hommikuses, päevases kui õhtuses miljöös. Kui endal turgutust vaja või äratust, siis Evian´i näosprei on quick fix. Eestis käies pööran glamuursele välimusele rohkem tähelepanu, siis hoolitsevad selle eest Reet ja Loore Härmat, seda imet mis nemad minuga teha oskavad, ma ise ei hakka parem proovima.

Kas tarbid toidulisandeid/vitamiine?
Ei tarbi toidulisandeid, pole kunagi tarbinud. Joon piisavalt palju vett, värskeid mahlu ja üritan nahale võimaikult palju hapnikku saada, sellest piisab. Aktiivsem võiks alati olla kui 30 saan, siis lähen trenni. Praegu on see täiesti loomulik, et ma lihtsalt ei viitsi end veel treeningutega piinata.

Milline on sinu menüü, kas oled orgaanilise toidu pooldaja?
Absoluutselt mitte. Söön täpselt seda, mille järgi isu on ning mida organism tahab. Toitun mitmekesiselt ja eelistan puhtaid maitseid. Kiire elutempo tõttu söön põhiliselt väljas ja hellitan end alati parima toidu ning veiniga vastavalt tujule - õhtusöök on see, millele ma ilmselt kulutangi kõige enam.

Kuidas säilitad oma saledat figuuri?
See on looduse poolt kaasa antud. Liiga kõhna ma pole, loomulik naiselik proportsioon on alati olemas olnud ning salejoon loodetavasti jääb püsima. Tuleb olla endaga rahul ning rõõmsa ja õnneliku ellusuhtumisega. Ma arvan, et just mentaalne tervis mängibki põhilist rolli hea ja terve väljanägemise juures.

Sinu lemmikparfüüm?
Chanel Chance Au Tendre. Sama kasutan ka kehakreemina ning juustel juba viimased 5 aastat. Ühtlasi on see üks väheseid tooteid, mis mulle kuumas kliimas vastu ei hakka. Püsib värske, laseb nahal hingata, lõhnab ebareaalselt hästi ning mistahes kliimas ei muundu.

Sinu hiljutine trendiost?
Viimati soetasin endale paari ägedaid kingi – Lipstick Heels by Alberto Guardiani.

Hea ilusoovitus lugejatele, mis oled oma emalt/vanaemalt saanud?
Naerdes läbi elu!