Mulle väga meeldib end üles lüüa ja üritustele minnes proovin tihtilugu mingit uut silmameiki. Aastavahetusel aga otsustasin, et nüüd aitab! Sel aastal loon oma nö signatuurmeigi, mille peale alati kindel saan olla ning üritan ka lähtuda põhimõttest "vähem on rohkem". Valisin välja mõned igapäevased meigitooted ja neid sai kokku seitse. Seitse on ju teadupärast ka õnnenumber, seega minu meelest ideaalne arv. Loomulikult siin on ka paar toodet "igaks juhuks", sest päris igapäevaselt kõike ikka ei kanna.

Mis ma siis välja valisin? Kuigi mu nahk on viimastel aastatel üsna ühtlane olnud, ei tahtnud ma meigipõhja ühtlustamist oma meigirutiinist täiesti välja jätta. Nii valisingi bb-kreemi, mis on absoluutselt võrratu. Sellel on kerge kumav katvus ja ühildub nahatooniga ideaalselt. Nendeks kordadeks, kui ööuni on lühikeseks jäänud, valisin peitekreemi, millele alati kindel saan olla. See peitekreem on ka üsna kaval, nimelt saab teda ka lauvärvi aluskreemina kasutada. Kulmudeta ei taha ma väga kodust lahkuda, seega kulmupuudri duo jääb mu rutiini kindlasti sisse. Ripsmetušš on järjekordne toode, millest ma loobuda ei tahaks. See annab silmadele erksust ja sära. Kes siis seda ei tahaks (: Veidi erilisemateks puhkudeks pistan kotti ka silmalaineri, millega tagasihoidlik lainerijoon ripsmepiirile joonistada. Et ka modelleerimine on selline samm mu rutiinis, milleta ma alles õpin olema, siis jääb õnneliku seitsme sisse ka modelleerimispuuder, millega kahvatumatel päevadel näole soojust juurde anda. Lõppviimistlusena kaunis punane huulepulk, mis muudab ka kõige lihtsama jumestuse äärmiselt naiselikuks ja viimistletuks.

Tehke teiegi oma meigikottides väike puhastus - vana välja ja uus sisse. Vaadake üle toodete kehtivusajad ja lisage oma meigiarsenali mõni üllataja. (:

Teisi ilublogi postitusi loe SIIT!