Marjad
Marjad on ühed kõige tugevamad antioksüdantide allikad, mis võitlevad vabade radikaalidega ning kaitsevad oksüdatiivne stressi eest- need on kaks suurt enneaegse vananemise põhjust.

Oomega- 3
Erinevad kalad on head oomega-3 rasvhapete ja antioksüdantide allikad. Need kaitsevad erinevate nahapõletike ja – haigustega ning aitavad hoida naha niisutatuna. Lisaks annab kala head valku, mis mängib olulist rolli rakuehitusel.

Avokaado
Avokaado on hea vitamiin E ja B, kaaliumi ja monoküllastumata rasvhapete allikas. Need aitavad nahka niisutada ja säilitada selle elastsust.

Seemned ja pähklid
Need on head vitamiin E allikad. Neis sisaldub ka antioksüdante, häid valke, kiudaineid ning oomega rasvhappeid. Näiteks Chia seemned on heade rasvahepte allikad, mis toidavad nahka ning aitavad seda niisutada.

Kurkum
Kurkumis on eriliselt palju antiüksüdante ning sellel maitseainel on eriti tugev põletikuvastane toime ning naha vananemist aeglustav toime.

Tomatid
Nendes on lükopeeni- see on tugev antioksüdant, mis võitleb edukalt vabade radikaalide kahjustuste eest.

Rohelised köögiviljad ja lehtsalat
Nendes on palju vitamiine ja mineraale, mida ilus ja terve nahk vajab. Näiteks sisaldavad need palju vitamiine E, A ja K.

Kurk
Neis sisaldub palju ränidioksiidi, samuti aitavad nad nahas niiskust hoida ja silmade all turseid ja paistetusi vähendada.