Ilutoimetaja Reet Härmat:
Päkapikud olid väga teadlikud, mis mulle meeltmööda on piduderohkel hooajal. Ükski peomeik ei valmi ilma, et ma lisaksin neid kahte "sära boosterit":
Make Up Store Glitter Eyeliner, too Queen lisab silmameigile tuhande teemandi sädeluse, kasutan seda ülemisel ripsmepiiril musta silmalaineri peale.
Veatu ja värskusest pakatava meigipõhja saan, kui lisan peale niisutavat kreemi , enne meigikreemi Clarins'i Instant Light Radiance Boosting Complexion Base, toon Rose meigialuskreemi.

Ilutoimetaja Karolin Kuusik:
Sain jõuludeks Mádara loodusliku deodorandi. Ma ei taha beebiga tegeledes tugeva lõhnaga kosmeetikat kasutada ja parfüüme väldin täielikult. Põhjamaist salveid ja looduslikke mineraalse sisaldav deodorant on mind senini väga hästi teeninud.

Peatoimetaja Tiina Kruus:
Kenzoki Belle de Jour Angel Eyes silmakreem on kolm ühes lemmik – näeb kena välja, lõhnab taevalikult lootose järele ja mõjub hästi oma paksemapoolse tõhusa konsistentsiga.

Tegevtoimetaja Eia Uus:
Tavatooted on mul vannitoa kappi peidetud, aga nähtaval riiulil on mõni üksik imeilus pudelike. Parfüümide vahele jõudis jõulude ajal The Body Shop'i The Sparkler, mis oma vanakooli kujundusega mul iga päev tuju heaks teeb.

Praktikant Sandra Samuel:
Sleek põsepuna, roosa kuld. Armastan päikesepuudreid ja põsepunasid ning ostan neid pidevalt kokku. See roosa, kuldselt sätendav põsepuna oleks megailus suvise pruuni jume peal. Ootan suve!

Annestiil.ee peatoimetaja Teele Teder:
Ma pole siiani liiga tihti kehakoorijaid ja näonahakoorijaid kasutanud, kuid jõuludeks sain turundusjuhilt Katrin Tustilt PERLA DE OSTRA pärlipulbrit sisaldava kooriva kreemi ja seda tahaksin kasutada isegi tihemini kui korra nädalas. Minu uus ilulemmik!

Moetoimetaja Anu Lensment:
Minu päkapikk tõi mulle Living Proofi Restore sarja šampooni ja palsami. Huvitav, kus ta teadis, et need on ühed vähestest juuksevõluritest, mis mu tõrksate lokkide taltsutamisega hakkama saavad?

Toimetaja Tiiu Oga:
Acca Kappa Gardenia seep kingiti mulle väga sobivalt esimese jõulupüha saunaõhtul. Saunaskäik Hiiumaal nagunii püha ettevõtmine, olulise sotsiaalse tähendusega ja väga lõõgastav.
Mulle meeldivad praktilised kingitused ja mõnus, et selline tavaline toiming nagu kätepesu annab nüüd iga kord väikese positiivse laengu.
Acca Kappa on Itaalia perefirma, mis tahabki tuua igapäevasesse hügieeni veidike luksust. Gardeeniaõiega karp on ilus ja nagu kiri sellel ütleb, on gardeenia olnud juba mitu sajandit elegantsi sümboliks.

Toimetaja Tiiu Suvi:
Nurme Seebi sügavpuhastav näoseep: 100% looduslik, käsitööna valminud imelahe süsimust kamakas, mis nahka puhastab ja silendab, on nüüd uues roosas papp-pakendis.

Köögitoimetaja Britt Paju:
Jõuluvana kingikotis oli Dr. Hauschka Almond Body Moisurizer, mis kahaneb mul praegu tohutu kiirusega. Mulle meeldivad tegelikult paljud Hauschka tooted, sest hindan kosmeetika ja kreemide puhul just naturaalsemaid koostisosi. See kreem on praegusel aastaajal aga kohe eriti tõhus abi kuiva ja kareda naha vastu.

Fotograaf Krõõt Tarkmeel:
Hilise jõulukingina iseendale, jaanuari alguses Pariisi lennujaamas Tallinna tagasisõiduks aega parajaks tehes, leidis ootamatu tagasitee mu meigikotti silmalainer. Olles terminali kohvikus esimese hommikukohvi sekundiga alla kulistanud, seadsin ajaviiteks sammud ilutoodete kauplusesse, kus eneselegi üllatuseks ei naelutanud mind parfüümiriiulid, vaid jäin näpu vahel keerutama Diorshow Art Pen musta silmalainerit. Loetud aastad tagasi kuulus lainer vaieldamatult mu igapäevasesse jumestuskomplekti, kuid ühel hetkel tundus hommikust õhtuni draama-silmadega ringi tatsamine liiast ning otsustasin piirduda vaid ripsmetušiga.
Võibolla oli põhjuseks Prantsusmaal veedetud kireline nädal, soodne tähtedeseis või tont teab mis, kuid kesk käsipagasikohvritega ilulettide vahel navigeerida üritavaid turistihorde tundsin, et miski minus on uuesti valmis igapäevaselt kassisilmi näkku maalima ja kleopatralikul pilgul maailmaga tõtt vaatama. Nii rändaski see imemõnusa aplikaatoriga öökarva silmalainer pikemalt mõtlemata ostukorvi ja on kiiresti saanud ustavaks kaaslaseks igapäevaseid meigiprotseduure läbi viies.

Turundusjuht Katrin Tust:
Mulle kingiti ka ilutooteid, aga soovitada saaksin vaid ühte, mille ostsin ehk MAX FACTOR COLOUR X-PERT Waterproof Eyeliner, deep black. See on ülimugav ja tugevdatud otsaga silmalainer, mis võimaldab kiirelt (juhul, kui libistad lihti ripsmete piiril joonekesi) muuta märgatavalt oma välimust! Laugude ettevõtmine on oluliselt ajamahukam, kui soovid panustada nt suitsusilma tehnikat! :)