Placent Activ shampoon ja palsam

Shampoon on väga mõnus, kergelt vahutav. Nii shampoon kui palsam on juustest kergesti mahapestav ja täitsa mõnusa lõhnaga. Ei jäta juukseid rasvaseks ega raskeks. Kuskil kolmandal nädalal, hakkasid juuksed otstest peale palsami kasutamist minema veidike kahuseks. Selle probleemi aitas lahenda juukseõli, mida panin peale pärast juuksepesu. Ei tahtnud palsamit ära jätta, sest mõju on suurem kui kasutada kõiki tooteid korraga.

Placent Activ juukseseerum
Väga mõnus kasutada! Pean mainima, et mulle väga meeldivad need väiksed pudelikesed. Seerum jääb juustesse väga kerge ja mõnus, ei jäta juukseid rasuseks.

Mina pesen juukseid iga 2 päeva tagant. Seerum kestis kuu, shampooni ja palsamit jätkus kauemaks. Peale neid tooteid, kuu aega hiljem, tekkis päris palju pisikesi juukseid. Usun, et tulemus püsib ja paraneb kui kasutada neid pikemat aega. Igatahes olen nende toodetega väga-väga rahul!

Placent Activ ripsmeseerum

Jällegi, väga mõnus ja lihtne kasutada. Kandsin ülemistele ja alumistele ripsmetele. Seerum on küll mõeldud ripsmetele, aga mõtlesin proovida ka kulmudel. Panin seerumit kulmudele ja hiljem kammisin üle kulmuharjakesega.

Seerumist jätkus mulle kuskil 5 nädalaks, enne kui see mul maha kukkus ja katki läks. Kindlasti oleksin veel kuskil kuu aega saanud kasutada. Peale seerumi kasutamist, panin tähele, et ripsmed on veidike tihedamaks läinud, pisikesi karvakesi oli juurde tulnud. Kuna mu ülemised ripsmed on üpris pikad, siis ei täheldanud nende pikkuses muutust. Küll aga, alumised ripsmed olid pikemaks läinud. Samuti mõjus see ka kulmudele hästi, märkasin, et karvad olid läinud tugevamaks.

Nendest neljast tootest sai lemmikuks ripsmeseerum! Kuna seerum tõesti üllatas! Usun, et tõelisi tulemusi saab näha alles mitme kuu pärast, aga olen juba rahul sellega, mis need tooted mulle lühikese perioodi jooksul pakkusid.