Eda-Ines üritas vältida klassikalist punast, millega valentipäeva tavapäraselt seostatakse. "Valisin hoopis sügavhalli laudlina, sest tume toon toob säravad kristallist pokaalid ja heledad lauanõud esile. Sära annavad ka heledad küünlad," selgitas Eda-Ines. Väikeseid romantilisi vihjeid annavad laual Iittala vaasid ja kollakas-oranzid küünlajalad. Ka Eda-Inese kujundatud voodi on sinakas-hallikates toonides, olles lihtne ja õhuline, kus ainsana on romantiliseks vihjeks lillemotiiv. "Pehmust ja kohevust on voodis niigi palju, seetõttu ei kasutanud ma punast ja roosat," selgitas Eda-Ines.

Uku Suviste laud ja voodi on mõnusalt maalähedased. "Ma ei ole varem väga palju kujundanud, alati on mul olnud osavamaid kujundajaid ümber," tunnistas Uku, kellel ostustamisega siiski raskusi ei olnud. "Mulle väga meeldib tumepruun värv ja mõtlesin, et mõnus oleks sellises maalähedases kohas üles tõusta," sõnas Uku. Uku valitud toonid on tagasihoidlikud tumepruun ja sampanja ning lauakujunduses domineerivad huvitava kujuga taldrikud.

Kolmanda klassikalise lahenduse kujundas püsiklient Kristina Vask, kes võitis loosi tahtel võimaluse osaleda Stockmanni kodukujundamiskampaanias. "Ma armastan klassikat, kuna see on alati moes," tunnistas Kristina, kelle laud ja voodi on heleda ja punase tooni kombinatsioon, mida rõhutavad veelgi südamekujuliselt asetatud punased roosi kroonlehed ja roosad küünlad.

Romantilised kodukujundused on valminud Stockmanni püsikliendikuu "Mõeldes Sinule" raames. Nendega saab tutvuda ja oma lemmiku poolt hääletada Stockmanni koduosakonnas kuni veebruari lõpuni. Kõigi hääletanute vahel loosib Stockmann välja 100-eurose kinkekaardi.