Minu lugu oma noormehega sai läbi. Millegi pärast, kas viga on selles, et olen tähtkujult jäär, kes ikka ei saa aru kui talle EI öeldakse või ma lihtsalt pidin oma silmaga nägema, et tal tõesti on keegi teine. Ühel külmal sügisõhtul, peale tavalist tööpäeva, mõtlesin et mida teha, et okei, täna lähen luuran ümber oma eksi maja. Mõeldud - tehtud. Kuna eks elas esimesel korrusel, siis polnud probleemi ümber maja luurata ja aknast sisse piiluda. Lisan juurde, et ta elas vanas eesti-aegses majas, kus aknad pole väga kõrgel. Jalutasin ümber maja, igav. Vanapaar jalutas koeraga - minu tuju muutus veelgi nukramaks. Külm hiilis ka vaikselt ligi, aga koju minna? Ei! Kus sa sellega, ikka vähe! Läksin julgemaks. Kiikasin ka aknast sisse - no nii! Noored olid kenasti koos kodus -preilil seljas eksi särk... Kuna kardinad olid ees, siis näha oli suhteliselt vähe. Kõõlusin, et paremini näha, nina vastu klaasi ja siis korraga äkki... kardinad tõmmati eest ja vastu vaatas eksi nägu. Jeerum, ma nii kohkusin, et olin paljastatud. Taganesin, jalg jäi mingi mätta taha kinni ja peale selle lendasin veel käpuli. Häbi ots! Ja kui ta välja tuli ja küsis, mis ma siin teen, ei osanud ma talle midagi asjaliku öelda... Ei saanud ju öelda, et tahtsin veenduda et tal tõesti oli teine neiu. Nüüd tagantjärgi mõeldes, oleksin võinud lihtsalt kas kohvikusse või kinno minna!

Miski pole huvitavam kui päris elu ja ka parimad naljad sünnivad elust enesest. Jaga meiega oma naljakaid, intiimseid ning piinlikke kogemusi. Saada oma lugu aadressile vastus@annestiil.ee märksõnaga " minu lugu" ja meie anname igale ilmunud loo kirjutajale kingituse.

Auhind:
Innovaatiline juuksehooldustoode Color WOW! Peamised edasimüüjad: I.L.U., Levelzone.ee, Tallinna ja Tartu Kaubamaja, Stockmann. Hind: 39,90€