Kõik algab hommikul tehtud näoprotseduuridest. Igat meikimist tuleks alustada aluskreemist, tänu millele püsib meik kauem ja jumestuskreem hajub nahal paremini. Erinevat värvi aluskreemid korrigeerivad jumet ja varjavad punaseid laike ja tumedaid silmaaluseid. Kreemi eeliseks on see, et varjamist vajavatele kohtadele ei ole hiljem vaja jumestuskreemi korduvalt kanda ja maski-efekt jääb ära.

Ka kõige punasem huulepulk ja säravam silmalaier ei aita, kui näol ei ole korrektset meigipõhja, ütlevad ka meigikunstnikud. Kui näonahk on ühtlase jumega ja hommikul tehtud meigipõhi veel püsiv, siis piisab peomeigi saamiseks tõepoolest vaid selle kergest korrastamisest ja silmameigi ning huulevärvi kiirest värskendamisest.

Kooluta ripsmeid kui pikendava efektiga ripsmetuši pole käepärast, et muuta silmad suuremaks.

Kunstripsmed ja üksikud tupsud annavad kohese efekti ja muudavad silmad suuremaks. Samuti ei pea sa muretsema silmavärvi laiali minemise pärast või kartma musti silmaaluseid. Peomeigi juurde sobivad ka kivikeste, sulgede ja sädelusega kaunistatud kunstripsmed.

Valge silmapliiatsiga peida punaseid silmaalused ja veresooni, mis on välja tulnud, värvides need pliiatsiga üle ja seejärel peitekreemiga kattes. Valge silmapliiatsiga saab muuta ka silmi suuremaks, värvides sellega üle alumised silmakaared.

Huuleläige on hea abimees neile, kel on huuled katki, ajavad nahka ja põhjalikku hooldust ei jõua teha. Lihtne ja kiire kasutada ja seda võib õhtu jooksul korduvalt lisada ja mõjub ka huultele mugavalt.