Oli ilus suvepäev ja veetsin oma 2,5 aastase tütrega maal vanemate juures puhkust. Tütar oli eelmisel õhtul koos vanadega saunas käinud, millest tegelikult kogu see lugu ka alguse sai. Otsustasime sellel ilusal suvepäeval minna Pärnumaa ühte ilusamasse randa. Asjad pakitud ja sõit algas.

Kohale jõudes laotasime lina maha, valasime mänguasjad liiva peale. Kuna oli aga tõsiselt palav ja rahvast oli ka suhteliselt palju, siis otsustasime, et kõige esimese asjana lähme vette kastma. Seisin seal siis jalgupidi vees ja laps suples madalas, soojas vees. Mina suunasin näo päikse poole ja nautisin seda mõnusat suvesoojust. Minu kõrval oli paar veetlevat noormeest, kes mulle naeratasid, mina naeratasin viisakusest vastu. Kõik oli väga kena kui järsku otsustas mu tütar seda kõike muuta. Ta tõusis püsti ja see mida ta tegi ehmatas mind ja ma pole nii suurt piinlikust enne tundnud. Ta tuli ja hakkas mu bikiinipüksikuid alla tõmbama, viimasel hetkel sain veel neist kinni haarata ja intiimsed kohad jäid paljastamata, aga selle kõige kõrvale kisas tüdruk: "Emme, näita habet! Emme, näita habet!"

Noormehed mu kõrval olid naerukrampides, mina paaniliselt üritasin püksikuid kinni hoida ja last korrale kutsuda. Nüüd tean, et kui laps on vanadega eelmisel päeval saunas käinud ja seal erinevaid küsimusi küsinud ja nendele jumal teab milliseid vastuseid saanud, siis järgmisel päeval lapsega randa ei tasu minna. See hetk oli kõige piinlikum mu elus, aga nüüd tagantjärele tundub, et ka kõige naljakam.

Miski pole huvitavam kui päris elu ja ka parimad naljad sünnivad elust enesest. Jaga meiega oma naljakaid, intiimseid ning piinlikke kogemusi. Saada oma lugu aadressile vastus@annestiil.ee märksõnaga " minu lugu" ja meie anname igale ilmunud loo kirjutajale kingituse.

Auhind:

Smoky Poppy tualettvesi - Kütkestav segu eksootilistest vürtsidest, lilleõitest ja metsikust hõngust. Tipunoodid: lavendel ja nelk. Südamenoodid: ylang ylang, jasmiin ja piibeleht. Baasnoodid: muskaat, seedripuu ja muskus.