Telliskivi loomelinnaku ruumides, punaste sametkardinate taha peidetud saalis kantakse laudadele restoran Tchaikovsky peakokk Vladislav Djatšuki käe all valminud kolmekäiguline õhtueine. Eelroaks siiakala ja kuningkarbi tartar mädarõika aioli ja vesikressi salatiga; põhiroaks vasikapõse confit pohla, pastinaagipüree ja peedi-ürdi kastmega ning magusaks finaaliks astelpaju chiboust jogurtikreemi ja mandlibeseega. Õhtu on sume, aga värvikooslused taldrikul ei jää märkamata. Särtsakad teenindajad valavad iga käigu kõrvale veini ning selgitavad näiteks, et confit tähendab hautamist väga aeglaselt ja madalal temperatuuril.

Hõrgutiste saateks hargneb laval mõrvalugu, mille lahendamine kandub kohati ka saali. Juurdlust toimetavat politseinikku mängib Tõnis Niinemets, kel ülikond istub seljas sama hästi kui tema kehastatud turvamehel tükis "(T)öö klubis" - ning kes on sama närvlikult lõbus kui tema kehastatud psühhopaat von Krahli lavastuses "Bloody Mary". Plastilise Niinemetsa tegemistel teatris tasub kindlasti silm peal hoida.

Eestis on varemgi einestamist teatriga paari pandud. 17. märtsil 2003. aastal alustas Vanalinnastuudios tegevust Supiteater, kus lõunatav publik viidi kokku päevasupi ja 40minutilise teatrietendusega. Näiteks tükis "Ines ja Ines" mängisid Ines Aru ja Eda-Ines Etti.
Selleks hooajaks pani "Kriminaalne õhtusöök" küll grillid kotti, kuid sügisel plaanib Gurmeeteater välja tulla uue lavastusega.