17. aprillist Eestisse müügile tulevad Galaxy S6 sarja telefonid on läbinud täieliku uuenduskuuri ja seavad nutitelefonidele uued standardid, kombineerides ideaalselt metalli, klaasi ja tipptehnoloogiat. Esmakordselt on saadaval ka kahepoolselt kaardus edge-ekraaniga mudel. Galaxy S6 ja Galaxy S6 edge mudelid on varustatud esmaklassilise ning ainulaadse tehnoloogiaga, olles kõige nüüdisaegsemad nutitelefonid, mis praegu saadaval.

Samsungi Baltimaade presidendi Taehwan Hwangi sõnul on Samsung ettevõte, kes kunagi ei lõpeta parima poole püüdlemist. „Me kuulame oma kliente. Me õpime oma õnnestumistest ja ebaõnnestumistest. Meie eesmärgiks on nihutada tehnoloogia piire aina edasi, püüelda võimatuna tunduvate lahenduste reaalsuseks muutmisele. Uhkusega näitame teile täna Samsungi ajaloo üht olulisemat meeskonnatöö tulemust – Samsung Galaxy S6 ja S6 edge nutitelefone," sõnas Hwang.

Tehnoloogiliselt perfektne sisu ja välimuselt imekaunist lihvitud kalliskivi meenutavate Galaxy S6 ja S6 edge disain, innovatsioon ja kvaliteet inspireeris Eesti talendikamaid kunstiinimesi looma oma teoseid otse publiku silme ees Samsung Galaxy S6 kunstipeo raames. Moelooja Oksana Tandit disainis ja õmbles valmis ainulaadse smaragdrohelise, musta ja kuldse Samsung S6 edge värvides õhtukleidi; muusik Lea Dali Lion kirjutas ja esitas Galaxy uusima sarja innovatsioonist inspireeritud muusikakava; kunstnikud Jaak Visnap, Kadri Alesmaa, Mauri Gross ja Laurentsius maalisid ja lõid litograafia trükipressi kasutades kujutava kunsti teoseid, mis kombineerisid galaktikat ja tehnoloogiat. Õhtut juhtis Märt Pius.

Saadavus Eestis

Samsung Galaxy S6 ja Samsung Galaxy S6 edge on Eestis esialgu saadaval kolmes värvitoonis: must (Black Sapphire), valge (White Pearl) ja kuldne (Gold Platinum). Hiljem lisandub smaragdroheline (Green Emerald) vaid Samsung Galaxy S6 edge mudelil, ning sinine (Blue Topaz) vaid Samsung Galaxy S6 mudelil. Uutel Galaxy S6 ja S6 edge telefonidele on saadaval ekraanikaitse kindlustus ScreenCare, mis rakendub vaid Eestist, Lätist ja Leedust ostetud toodete puhul.

Uued nutitelefonid jõuavad Eestis müügile 17. aprillil ning hinnad algavad 699 eurost (olenevalt mudelist ning sisseehitatud mälumahust).