Uuringus, mis avaldati seksuaalmeditsiini ajakirjas, leiti, et mehe võime erektsiooni saada, selle kvaliteet ja sagedus ja üleüldine seksuaalne käitumine võib olla seotud füüsilise aktiivsusega. Mehed, kes tegelevad kaks tundi kõrge intensiivsusega füüsilise trenniga, kolm ja pool tundi mõõduka intensiivsusega trenni või kuus tundi kerge intensiivsusega trenniga nädalas, seksivad paremini. Selleks, et teie seksuaalelu paraneks, peaks mees regulaarselt trenni tegema. Veel parem, kui teeksite seda kahekesi koos.

2. D-vitamiini puudus

Kui mehel on D-vitamiini puudus, võib see mõjutada tema kestvust ja tal võib olla raskusi peenise jäigastumisega. Põhilised allikad, kus D-vitamiini lisaks päiksele saada, on kalarasv, munakollane, maks, või, pärm ja D-vitamiiniga rikastatud piimatooted. Nii et enne kui haarad viagra järele, annad talle hoopis D-vitamiini.

3. Suitsetamisest loobumine

Suitsetamine on kahjulik päris mitmel viisil. Lisaks kahjustab suitsetamine peaaegu kõiki seksuaalsuse ja järglaste soetamisega seotud funktsioone. Uuringud on näidanud, et isegi nö pühapäeva suitsetamine võib mõjutada mehe erektsiooni. Aita oma mehel suitsetamisest loobuda. Uuringud on näidanud, et peale suitsetamisest loobumist, kestab meeste erektsioon kordades kauem.

4. Vaagnapõhjalihaste harjutused

Jah, sa lugesid õigesti. Mehed saavad ka vaagnapõhjalihaste harjutusi teha. Meeste versioon näeb välja nii, et ta pingutab lahkliha piirkonda ehk päraku ja välisuguelundite vahelist piirkonda. Uuringus leiti, et mehed, kes kannatasid enneaegse ejakulatsiooni käes, paranes vastupidavus pärast mõne kuulist vaagnapõhjalihaste harjutuste tegemist.

Jaga
Kommentaarid