1. Juustega mängimine. Mehed võivad panna õrnalt näo ette langenud juukseid meie kõrva taha või keerutada neid ümber sõrme, kui me diivanil üksteise kaisus istume.

2. Kaisutamine! On alati mõnus, kui meil on õlg, mille peale oma väsinud pea toetada ja samal ajal kaisutada. Mõned suudlused kaelale ja me oleme seitsmendas taevas!

3. Vabatahtlikult kodutööde tegemine. Jah, mehed. Meile meeldib, kui te viite vabatahtlikult prügi välja, pesete nõusid, puhastate WC-d või kammite näiteks koera.

4. Oma mõtete kirjapanemine. Armastuskirjad töötasid 100 aastat tagasi ja töötavad ka praegu. Isegi, kui need tulevad e-maili või sõnumiga, me saame neid ikka ja jälle uuesti lugeda ja ohates mõelda, milline romantik.

5. Pead käte vahel hoides suudlemine. Ta võtab su pea oma käte vahele ja teeb sulle ühe pika ja kirgliku suudluse. Mitte ainult süda ei jäta lööke vahele vaid põlvist läheb ka nõrgaks.

6. Ostab midagi, mida me möödaminnes mainisime. Olgu selleks kas siis mõni kallis asi või kasvõi näiteks pulgakomm, millest sa ükspäev unistasid. Mis loeb, on see, et mees mäletas meie soovi ja suutis meid kingitusega üllatada.

7. Kohtingu planeerimine. Mehed, kes on loomingulised, planeerides näiteks pikniku meie lemmiktoidu, muusika ja miks mitte näiteks luuletuste lugemisega, saavad lisapunkte.

8. Sosistades, et ta tahab meid. Meie südame löögisagedus tõuseb kindlasti, kui mees sosistab meile kõrva, et ta tahab meid siin samas ja kohe praegu.

9. Ootamatu armastuse avaldamine. Me ootame neid kolme sõna, "ma armastan sind", kas telefonikõne lõpus või enne magama jäämist. Kuid kuuldes neid spontaanselt ütelduna, annab see nendele sõnadele super-armsa ja südantsoojendava värvingu.