Eelmine päev oli olnud mu venna sünnipäev ja me pidasime seda restoranis. Alguses üks pokaal alkoholi ja siis juba teine ja kolmaski, pärast mida läks lugemine juba sassi. Üks hetk mõtlesin, et joon ühe klaasikese veel ja lähen koju ära, kuna järgmine päev pidin mehele ajateenistusse külla minema.

Järgmisel päeval tundsin, kuidas eelmine õhtu andis korralikult tunda. Kõhus keeras ja pea valutas. Peavalu suutsin küll tabletiga ära saada, kuid iiveldus mu sees jätkus. Peale iivelduse olin ma väga-väga väsinud, kuna eelmine õhtu sai tantsitud ja lõbutsetud ikkagi. Kuigi mul oli väga paha olla läksin ma ikkagi rongile, et enda kallimat näha. Rongisõit oli väga piinarikas, kuna kõik tahtis üles tulla. Vaatasin ainult kella ja lugesin minuteid, kuna Tapale jõuan. Pidin isegi jooksuga WC'sse minema, et magu tühjendada. Kaasreisijad võisid küll mõelda, et mul vist kõht lahti. Õnneks oli peale seda parem olla ja enam ei keeranud. Mida aeg edasi, seda väsinumaks ma muutusin ja oleksin äärepealt enda peatusest mööda sõitnud.

Kui olin mehe juurde jõudnud ja juba esimesed musid ja kallid ära andnud ja juttugi jõudnud rääkida, pidin minema WC'sse. Lihtsalt pissihäda... Vaatasin veel pärast wc's käiku peeglisse ja mu silmad olid nii uimased ja väsinud. Mis seal ikka... Mõtlesin, et lähenen siis mehele seljatagant ja kallistan teda hästi kõvasti. Kalli-kalli ja musi põsele. Kui kutt keeras ennast natukene ja ma pidin häbist maa alla vajuma... tegu oli võõra mehega! Ta naine tuli ka just kusagilt ja hakkas kisendama, et mida ma omast arust teen. Vabandasin tuhat korda ja seletasin, et kõik on nii ühesugused sõjaväes ja enne oli mu kutt seal istunud. Samal hetkel tuli minu kutt sinna ja naeris nii, et silmad märjad. Olin isegi natukene pahane ta peale, et ta veel suudab naerda minu lollaka vea üle.

Hiljem tuli aga selle kuti neiu minu juurde ja küsis nagu naine naiselt, et mis ma löön tema meest üle. Väidetavalt ei saanud kutt minult silmigi ära. Selgitasin siis täpsemalt, mis juhtus ja et mul on ikka mees olemas. Hiljem nägin, kuidas too kutt sai enda tüdrukult kõrvakiilu ja tüdruk lahkus. Paar kuud hiljem kuulis mu mees, paarike oli läinud minu pärast lahku. Kutt oli rääkinud, et ta tüdruk oli hüsteerik ja liiga armukade inimene. No ei oskagi nüüd öelda, kas päästsin inimese sellisest suhtest või olen nüüd enda apsaka pärast suhterikkuja.

Miski pole huvitavam kui päris elu ja ka parimad naljad sünnivad elust enesest. Jaga meiega oma naljakaid, intiimseid ning piinlikke kogemusi. Saada oma lugu aadressile vastus@annestiil.ee märksõnaga " minu lugu" ja meie anname igale ilmunud loo kirjutajale kingituse.

Auhind: