"Ristunud teed" on emotsionaalne armastuslugu, mille aluseks ülieduka jutuvestja Nicholas Sparksi järjekordne bestseller. Loo keskmes on Luke (Scott Eastwood), comebackist unistav endine rodeokauboi, ja tudeng Sophia (Britt Robertson), keda on ootamas unistuste töökoht New Yorgi kunstimaailmas. Noorte ootamatust kohtumisest saab alguse kirglik suhe. Uue vaatenurga oma partnerile ja sellele, mis nende vahel on, saavad nad tänu autoavarii järel päästetud Irale (Alan Alda), keda hoiavad elus mälestused noorest poisist (Jack Huston) ning unistuste tüdrukust (Oona Chaplin), keda ei tohiks mingil juhul käest lasta, sest täielik kindlus, et oled leidnud Selle Õige, võib tulla üksainus kord elus.

Filmi lavastas George Tillman, Jr. ("Aumehed", "Kiirem"), osades Britt Robertson ("Kupli all", "Tulevikumaa"), Scott Eastwood ("Gran Torino"), Jack Huston ("Keeluaja kuningas"), Oona Chaplin ("Troonide mäng", "007: Veidi lohutust") ja Alan Alda ("Must nimekiri").

Enne kino sai tutvuda Synlabi labori verepõhise tervisekontrolli pakettidega üldtervise kohta nii täiskasvanutele, eakatele kui ka lastele ja koha peal andsid nõu eksperdid. Synlab.ee loosis välja tervisekontrolli paketi synlab laboris.

Ilumeele eest hoolitsesid D-Päike, Australian Gold, Alpro, Vitamin Well, Nobe Aloe Vera, Amigo, Saku, Arizona Iced Tea, Gran Castillo, Figuurisõbrad, Meriton Old Town Hotel, Collistar, The Body Shop, Deline.

Loosi läks rohkelt auhindu:
Vitamin Well joogid
Nobe Aloe Vera poolt Nobe joogid
Delinie üllatuskink
Mokai siider
Kast Vitamin Well jooki
Kast Nobe Aloe Vera jooki
Üllatus Gran Castillo pool
St. Tropez ilutoodeted
1 kuuline salenemisprogramm Figuurisõpradelt
The Body Shop kingikott