Seekordsel #BLOGGERSMARKETil avavad oma riidekapi uksed ja panevad müüki nii rõivad, jalanõud kui ka aksessuaarid BLOGGERSMARKETi ühenduse alla koondunud blogijad - Aljona Sokolovskaja (www.behindthescenesprgirl.net), Anna Elisabeth Vaher (www.annaelisabeth.net), Britta Talving (www.brittatalving.com), Helene Vetik (www.uustuus.ee), Kristjaana Mere (www.kristjaana.com), Liina Ütt (www.missliina.com), Lucine Ayanian (www.lucine-a.com) ning Mari-Liis Suvi (www.suvimariliis.ee).

"Esimene #BLOGGERSMARKET osutus uskumatult edukaks ning juba eelmisel korral uurisid külastajad, millal tuleb #BLOGGERSMARKET taas," räägib Anna Elisabeth Vaher, miks otsustati ühekordsest üritusest kasvatada välja kirbuturusari. "Me kindlasti julgustame oma lugejaid ja teisigi huvilisi poodlema tulema, sest paneme müüki väga hästi hoitud esemed, mis hetkel lihtsalt kappi seisma jäänud, ja seda samade hindadega, mis eelmiselgi korral – et need ei ületaks 20 eurot", lisab Vaher.

Lisaks rohkele kaubavalikule ja võimalusele tutvuda kohaliku blogimaastiku esindajatega, meelitab #BLOGGERSMARKET seegi kord helde kingikotiga esimesele 50-le saabujale.

Leia üritus ka Facebookist SIIT