"Aastatega on põnev jälgida, kuidas teenused on kõik samad, aga igal kevadel muutuvad toodete valiku järjekord ning eelistused neile. Praegusel hetkel on kõike nõutumad: püsimeik, ripsmepikendused, pediküür ja näohoolitsused. Geelküüsi ei saa siia alla panna, sest see on teenus, mis kutsub igal kuul klienti meie juurde tagasi hooldusse," paljastab Markov-Valm iluprotseduurid, mida naised kevadeti teevad.

"Küüntemaailmas eelistatakse üha enam naturaalsust. Üha populaarsemaks muutub minimalism lühikeste küünte näol. Värvidest eelistatakse samuti mahedaid ja tagasihoidlikke toone. Tundub, et naised lähevad järjest rohkem tagasi oma algupärase oleku juurde ning valivad pigem loomulikkuse ja naturaalsuse," toob naine välja.

Kas koduste vahenditega on võimalik kaotada väsimusest silmade ümber tekkinud tumedaid laike või üldse vabaneda kurnatud ilmest?

Esmatähtis on siiski magamine, mis on ilu ja särava näo esimeseks eelduseks. Kahjuks jääb magamiseks üha vähem võimalusi, kuna elu muutub järjest kiiremaks. Kindlasti on heaks nipiks vana ja end tõestanud värske kurk silmadele ning muusikateraapia koos vaikusega.

Kas on ka mõni hea universaalne näomask, mille saaks valmistada kodustest vahenditest, kui pole saladus?

Ikka on! Üks neist on vana hea mesi, mille enne filmi algust kannan näole ja vaatamise ajal masseerin. Nii saab aega kasulikult kasutada!