Beatrice ei saa läbi ilma Morokost pärit argaaniaõli sisaldava šampoonita ja huulepalsamita. Samuti paljastas kaunitar veel, et suveks supervormi saada, siis alustas ta tähendusliku nimega dieediga – Bulletproof Diet. Huvitav oli teada saada, et hommik algab Beatricel ja Ed´il nüüdsest kohviga, kuhu on lisatud sulavõid!

Maarja-Liis Ilusa lemmikuks on põsepuna, mida kahjuks enam ei toodeta – M.A.C Beauty Powder, Maarja-Liis ostis kokku viimased riismed nii e-bay´st ja teistest netipoodidest, kus veel seda imelist põsepuna saada oli, aga varu on otsakorral. Õnneks viimasel reisil Ameerikas olles leidis ta väärt asenduse M.A.C puudrile – Becca kreemjas põsepuna on nüüdsest tema uus lemmik.

Jana Hallase meigikotis on alati must silmapliiats ja puudust tunneb ta NVEY ECO brändi huulepulga järgi. Ka siin müügil olnud brändi ühte huulepulga tooni – vanaroosa, igatseb ta siiani, on tellinud kaks korda netist sama tooni, aga õnnetuseks on need osutunud valeks, kas on tegu muutunud koostisega või mõnes muus detailis, ei oska Jana õelda. Siiani otsib sarnaste omadustega huulepulka, kuid tulutult.

Anne & Stiili andeka fotograafi Krõõt Tarkmeele meigikotis on uustulnuk ripsmetušš Better Than Sex Mascara brändilt Too Faced. Seda soovitas talle Maarja-Liis Ilus, ekstra nipp on Maarja sõnul selline: värvi ülemised ripsmed antud tušiga, aga alumised ripsmed veekindla ripsmevärviga, nii püsib tulemus vankumatuna kõige tormilisema suvepeo vältel.