Nõid Nastja avaldab oma maagilise ilu saladuse:
«Meigin ennast peaaegu iga päev, kuid mõnikord lasen näol puhata, näiteks nädalavahetusel, kui lähen maale. Teen endale meiki umbes 20 minutit, õhtumeigiks kulub 30 minutit. Kasutan ripsmetušši, lauvärve, tihti ka silmalainerit. Kindlasti jumestuskreem ja puuder-põsepuna, huultel eelistan huuleläiget, mis annab lihtsalt natukene värskust ja niisutust. Aktsent asub alati pigem silmameigil. Lemmiktooted - jane iredale Mineral Foundation, Kiko huulepulk-huulepalsam, Kiko põsepunad. Veel kasutan Dior´i lauvärve, Guerlain Meteorites sarja tooteid.
Ilunippe on palju, peamine ilunipp seisneb selles, et pidevalt püüan teha midagi oma ilu nimel. Maagiaga seotud nipp on selles, et pesen nägu veega, kus on terve öö poolvääriskivid seisnud!».

1. Samm: Jume ideaalseks
Täiendasin päevast meigipõhja niisutava puuderkreemi ja erakordselt õhukese tekstuuriga kompaktpuudriga. Jojobaõli sisaldav jumestuskreem sulandub kergesti nahal, katab naha siidiselt sileda ja kerge sametise kihiga. Koostises sisalduv E-vitamiin parandab nahka ning UV-filtrid kaitsevad päikesekiirguse kahjuliku mõju eest. Kompaktpuuder kontrollib rasu ja garanteerib kauakestva, veatu ning mati lõppviimistluse.

2. Samm: Väsimus peitu
Silmaalused varjud kaotasin spetsiaalse peitevärviga. Korrektor neutraliseerib värvimuutused nahal ja peidab tumedad silmaalused. Peitekreemi kreemine koostis katab kõik nahavead ja ebatasasused. Pressitud puuder kinnitab meigi ja koostises sisalduvad UV-filtrid kaitsevad nahka päikesekiirguse kahjuliku mõju eest.

3. Samm: Sarn läikima
Kasutasin näo modelleerimiseks läikekreemi, lisasin seda sarnaluu peale, veidi laubale ja lõuaotsale kauni kuma esiletoomiseks. Palett sisaldab 3 luksuslikku kreemja tekstuuriga highligterit ja ühte puudrise tekstuuriga sära andvat puudrit. Sobib ideaalselt silmameigile sära andmiseks, kulmujoone rõhutamiseks ja selle optiliselt kõrgemale tõstmiseks ning õlgadele ja dekoltee piirkonnale sära andmiseks.

4. Samm: Põsed punama
Teadagi erineb õhtune valgus päevasest, see tähendab, et põsepunaga võib julgemalt tegutseda. Lisasin särtsakat korallitooni põsenukile. Põsepuna paletis on kolm omavahel sobivat ja üksteist täiendavat põsepuna – rikkalikult säravatest kuni intensiivsete mattide toonideni.

5. Samm: Silmad esile
Raamistasin silmad kõige tumedama tooniga, hajutasin kulmuluu ploomilillaga. Silma alalaugu varjutasin rohelise lauvärviga. Lauvärvipalett sisaldab 12-st imelist ja kauakestvat mineraallauvärvi, mattidest kuni pärlmuttertoonideni välja. Pärlmuttertoonid sisaldavad mica-osakesi, mis annavad meigile valgust ja sära.
Ripsmed värvisin tugevalt ripsmetuššiga ja kulmud toonisin tugevamaks kulmukomplektiga.

6. Samm: Harmoonilised huuled
Tark on kasutada püsiva huulemeigi saamiseks huulepulga ja läike kombot. Huulepulgaga värvisin kogu huule pinna ja läiget lisasin keskele lopsakuse rõhutamiseks. Läike saab ka mugavalt tasku pista, et aeg ajalt end õhtu jooksul värskendada. Kõrge pigmendisisaldusega, E-vitamiini sisaldav huulepulk kaitseb ja niisutab huuli ning muudab need erakordselt pehmeks ja elastseks. Toonide valik on imelistest mattidest kuni erakordselt säravate toonideni.