Jäär
Algamas on üks ilus ja vaheldusrikas suvi, mil oma naudinguhetked leiab nii vaim kui keha. Jagub ka lähedaste kiitust ja ühiskondlikku tunnustust. Kuigi mõnel hetkel mustad lained pea kohal kokku löövad, võivad Jäärad suvele tagasi vaadates nentida, et see oli üks kaunimaid. Kindlasti pole meelepärasest tegevusest puudust – elu lausa keeb ja kihab. Vahel võivad tegusad Jäärad tunda puudust hoopis mõnest rahuhetkest, kuid selle saavutamiseks tuleb vaid raatsida aeg maha võtta.
Suhted. Igatsuse kaskaad ei vaibu selgi suvel, mil kaunis loodus ja soe tuuleõhk su hingele pai teevad. Ikka on keegi puudu... või midagi valesti. Kõige keerulisem aeg suhetes algab enne jaani ja kestab juuli lõpuni. Isegi arvestatava üksmeele juures võib ette tulla tüütuid naginaid. Õnneks toob august pöörde. Kindel paarisuhe lööb õitsema kui kaunis pargiroos, seni üksi olnud Jäärad säravad veelgi enam, sest just nüüd on šanss kohata seda õigematest õigemat.
Puhkus ja raha. Sinu soovide ja planeerimisoskuse juures saab ebaõnnestuda vaid mitte millegi tegemine. Lihtsalt vaim on liiga ergas ja keha liialt hüppevalmis, et pikka seisakut taluda. Varu endale aega mõnusateks päevitus- ja lugemishetkedeks, kuid ka maasikavälude ja rannapidude nautimiseks – aktiivne puhkus on sulle parim! Kogu aasta esimene pool on olnud usin rabelemine raha nimel ja seetõttu on suvel vaja tegeleda nii mõnegi olulise summa võimalikult targa paigutamisega.
Ilu ja tervis. Ootamatud olukorrad ja pöörded panevad su silmad särama. Liiga palju ootamatusi võib aga väsitavalt mõjuda, seepärast leia aega iseenda ja meelepäraste tegevuste tarvis. Emadest Jäärasid ootab mõnus suvi, mil lastega palju vahvaid asju ette võetakse. Noorem põlvkond võib olla su parimaks ja mõistvaimaks kaaslaseks. Tähtsusetu pole ka asjaolu, et lastel on sinuga võrdselt energiat, enamikul vanusekaaslastest aga võib seda vähem olla.

Sõnn
Paljud Sõnnid askeldavad sel suvel meelsasti kodus, eriti kui see asub linnakärast eemal. Kodule pühendatakse aega ja raha ning tulemus on nii kaunis ja nauditav, et seal tunnevad end oivaliselt nii perenaine ise kui ka tema arvukad lähedased. Sõnn soovib tutvuda ka teiste ilusate ning palju energiat koondavate paikadega nii kodumaal kui ka kaugemal.
Suhted. Juuni algul võib nii mõnelegi kindlas suhtes Sõnnile tunduda, et tema suhe pole enam päris see. Pilk rändab tahtmatult teisi võimalikke suhtekaaslasi mõõtma ja nii mõnigi tundub enda omast atraktiivsem. Siiski pole aeg lahutuseks soodne – kui endale veidi aega ja kannatust lubada, võib juba augustiks selge olla, et paremat partnerit kui oma praegu maailmas pole. Väga head on suhted lastega, olgu nad enda või sõprade-sugulaste järeltulijad. Väikeste inimestega koos tegutsemine laeb hinge ja meeled loominguliseks.
Puhkus ja raha. Juunis on tegevust palju ja ka rahajumal tundub olevat kraani lahti jätnud – seepärast tasuks töise juhtme seinast tõmbamist pisut edasi lükata. Üleüldse on juuni paljude Sõnnide jaoks üks aasta paremaid rahakuid. Kui mõni kinnisvaratehing on pikalt oma aega oodanud, võib ka see aeg nüüd kätte jõuda. Juuli ja august on võrdselt head puhkusekuud, kuid puhkuse iseloom kujuneks erinevaks. Juulis ja augusti esimesel nädalal on fookuses kodu ja kõik sellega seotu. Ka sõpruskond, peod ja mõttetalgud kipuvad koonduma just Sõnni kodumurule või diivaniesisele vaibale. Augustipuhkus aga tähendaks sagedasemat väljumist oma kaunist kodumullist ning rohkem reisimist ja kultuuri.
Ilu ja tervis. Mõnus ja tegus suvi hoiab liikumises nii keha kui ka vaimu. Kui juunis-juulis on liikumapanevaks jõuks peamiselt kodused askeldused, siis augustis on väga hea aeg avada uus spordihooaeg mõne täiesti uut laadi alaga. Augusti viimase nädala emotsionaalne pinge taandub septembris iseenesest, seepärast võib sellesse rahumeeli kergelt suhtuda.

Kaksikud
Kaksikute suvi on nagu kodumaine lilleehtes aas: kõike on palju, kõik on hullutavalt kaunis ja lõhnab hästi ning kõik see on hämmastavalt tagasihoidliku eelarvega. Mõnusa suve kõige imelisemaks kuuks saab august – ööd on sumedad ja päevad soojad, kaunid kleidid istuvad hästi ning inspiratsiooni jagub!
Suhted. Väga paljud suvised ettevõtmised on seotud kitsamas või laiemas mõttes pereringiga. Paljud Kaksikud suhtlevad eeloleval suvel palju oma vanavanemate või teiste sugulaste ja hõimlastega ning leiavad sellest suhtlusest nii kinnitust vaimule kui ka puhtpraktilist kasu. Naudid väga suvepidusid, oled valmis olema nii lahke võõrustaja kui ka innukas külaline. Kohast, söökidest ja jookidest veelgi tähtsam on sinu jaoks hea vestlus mõnusate inimestega. Parim suhtekuu on august: siis alanud suhe teeb su kauaks õnnelikuks, sel kuul peetud pulmad on alguseks kestvale ja ilusale abielule.
Puhkus ja raha. Algab lennukas ja vaheldusrikas suvi, kuhu mahub palju pidusid, lähemaid ja kaugemaid rännakuid. Juunis on tööd palju ja ainus, mis mõtted selle juurest eemale viib, on võimalus midagi uut õppida. Mis tahes haridusalased ettevõtmised annavad väga häid tulemusi, nende vilju maitsed juba aasta teisel poolel ja kauemgi. Parim reisikuu on juuli. Olgu maale vanaema juurde või lennukiga üle ookeani – liikumine on see, mis Kaksikud särama paneb. Augustis meeldivad sulle enim mõnusad kodused ettevõtmised nii sinu isiklikul muinasmaal kui ka teiste kodudes. Toredaks meelelahutuseks võivad olla Eesti turismitalud.
Ilu ja tervis. Oled siin-seal kõvasti üle pingutanud... Muidu üpris kena terviseaasta sees on suvi paraku kõige kriitilisem periood, mis tõmbab tähelepanu nõrkadele kohtadele. Loomulikult tasub seda vaadelda teretulnud kingitusena, mis aitab oma tervist kaitsta ja tugevdada, nii et sügistormidele saab vastu astuda juba märksa jõulisemas vormis. Enese tervendamiseks võtad suve hakul appi alternatiivsed meetodid, ent suure tõenäosusega oled piisavalt tark, et endale sobivaim rada leida.

Vähk
Vähi suvi tuleb meeldiv, mõnus ja mugav – ees ootab väga palju võimalusi kultuurseks ajaveetmiseks ja nauditavaks puhkuseks. Eriti veab neil Vähkidel, kes on ise enda tööandjad või elavad suisa rantjee-elu – siis saab soovi korral rohkem puhata, kui tööseadus ette näeb.
Suhted. Kõige parem suhtekuu on juuli. Kindlad suhted muutuvad üha kindlamaks ja paremaks, neil aga, kes pole end veel ühe kaaslasega sidunud, on sellal palju vahvaid sõpruskondlikke üritusi. Heade suhete tagajad on meelelised naudingud (toit, jook, muusika, ilmastiku paitus, mõnus seks jm) ja veelgi enam vaimne klapp – jagatud mõtted, huvitavad vestlused, sekka väikesed viisakad vaidlusedki. Igav ei hakka kohe kindlasti!
Puhkus ja raha. Parimad kuud puhkamiseks on juuni ja juuli, aga erinevatel põhjustel. Juunipuhkus kaitseb sind intriigide eest, mis töökohas tekkida ja lokata võivad. Selle asemel, et pingekoldes olla, veedab puhkaja aega intellektile ja esteetilisele meelele rõõmu tegevas keskkonnas ning laseb töistel jamadel vaikselt vaibuda.
Juulipuhkus on puhas nauding, mil elu veeretab su teele ühe kauni kogemuse teise järel. Kumba kuud sa puhkuseks eelistad, on sinu valik. Augustis on tore tööd teha – õnnestumisi tuleb riburada ning teisedki märkavad sinu edu ja kasulikkust.
Ilu ja tervis. Juunikuised pinged ei jäta puutumata su meeleolu ega ka keha – hullemal juhul päädib asi seletamatute valudega peas ja kõhus, tsüklihäirete ja sügeleva nahaga. Vee lähedus leevendab nii sümptomeid kui ka nende põhjustajaid. Juulis särad nagu rõõmus täiskuu ja ainus oht on heade söökide-jookidega pisut üle pingutada. August annab võimalusi arendada oma stiilitunnet ja veeta suve viimane kolmandik tõelise kaunitarina.

Lõvi
Algab tõeliselt võimas ja paljude Lõvide jaoks lausa elumuutev suvi. Võimaluste rohkus annaks silmad ette ka Hollywoodi stsenaariumidele või Barbara Cartlandi romaanidele. Ka temaatika, millega Lõvid sel suvel kokku puutuvad, sobib mainitud raamidesse – armastus, eneseteostus ning ikka ja jälle armastus.
Suhted. Suvi on armastusest ja kirest tulvil! Kolme kuu jooksul on sul mitmeid võimalusi armuda ja vastuarmastust kogeda. Ja mitte ühe inimesega! Olukorda võiks võrrelda vanade aardeleiu-muinasjuttudega – tõstad korvi kuldmünte täis ja siis pole kohta, kuhu teemante panna. Ja üks asi veel: paljude Lõvide keha tahab praegu väga beebiootele jääda... Juunis on ainus ebameeldiv aeg jaanipäevajärgne periood, mil suhetes hõõguvad tüliniidid. Juuli on mõnus perekuu ja augustis võib sünnipäevapidu kujuneda sünnipäevakuuks. Augustis meeldib sulle mõni välismaalane kodumaistest kaaslastest enam, kuid suureks tundeks see ei kasva.
Puhkus ja raha. Võiksid rõõmuga terve suve puhata. Juunis ja juulis on töiseid võimalusi veidi vähem, seega võiks sinna sättida palju vahvaid puhkehetki, et augustis taas särava ja puhanuna roose ja loorbereid noppida. Kui võimalik, tee juuni algupoolel ära tööd, mis kevadel tegemata jäänud – sulle ei meeldiks pärast puhkust nende juurde naasta. Juuli on täiuslik puhkusekuu ja august annab võimaluse kaaslastele näidata, mida kõike sa tööl väärt oled. Võimaluse korral panusta kiiretele aegadele vaatamata teadmiste täiendamisse iseõppijana, suveülikoolis või sügiseks koolipinki valides. Aeg muutub ja tööelu areneb, sina tahad ju kõigega esimeste hulgas kursis olla.
Ilu ja tervis. Nagu öeldud, on paljude Lõvide keha väga rasestumisaldis. Meeldib see sulle, on suurepärane. Tahaksid sa aga pigem rasedusest hoiduda, jälgi piinliku täpsusega naistearsti soovitusi. Juulis võid tunda, et su keha naiselikuma osaga on midagi valesti. Tõenäoliselt tuletab keha lihtsalt meelde, et ta on olemas ja et tema vajaduste eiramine pole õige valik. Augustit tervitad supervormis ja väga kaunina ning selles tuules tuhised uhkelt ka vananaistesuvesse.

Neitsi
Algab väga tegus suvi, mil Neitsil tundub olevat sama palju käsi kui jumalanna Devil ja sama palju väärikat tarkust kui kuningas Saalomonil. Lisaks oma heale detailitajule saavad Neitsid end proovile panna ka märksa suuremate piltide maalijatena ja sellest tulevad nad auga läbi, tõestades oma oskusi nii inimeste kui protsesside juhtimisel – nii töises kui eraelulises keskkonnas.
Suhted. Juunikuiseid pere- ja suguvõsasuhteid iseloomustab (taas!) asjaolu, et teistel on alailma sind ja su toetust vaja. Teed ja pingutad tunduvalt rohkem, kui vastu saad, õnneks oled sellega juba leppinud ega vaevu enamasti seda märkamagi. Juuli suhteilm on küllalt muutlik, eriti mis puudutab suhteid sõpradega: oled tegus ja abivalmis, mõne arvates aga liialt ülbe ja sekkuv. Kuna tõde on sinu südames, tegutse sisetunde järgi. Augustis on sul aega ka iseenda, romantika ja armastuse jaoks ning sellele pühendumine lisab su silmadesse õnnehelki ja naeratusse salapära.
Puhkus ja raha. Kõige töisem suvekuu on juuni: Neitsi ees avanevad mitmed uued võimalused ja suure tõenäosusega töötab ta end praegusest astmekese jagu kõrgemale. Juuliski on tööhoog veel nii kõva, et plaaniline puhkus võiks osutuda segavaks – head ideed vajavad teostamist. Neitsid saavad juhtida ja korraldada ning just selleks on aeg praegu väga õige. August on aga kui loodud täiuslikuks puhkuseks. On värskeid saavutusi, mille üle uhkust tunda, on palju mõnusaid kodu- ja pereettevõtmisi. Ka väike reis teeb meele heaks. Lisaboonusena astud uude hooaega särava ja puhanuna.
Ilu ja tervis. Suve esimesel kuul võid olla hädas seedimisega, seepärast eelista värsket ja kiudaineterikast toitu. Edasi läheb kõik üha meeldivamaks, ehkki juulis tuleb sulle ilmselt hea une vajadust meelde tuletada. August katab kõik mured õnnepalsamiga!

Kaalud

Kes on öelnud, et suvi peab olema vaikne ja pealiskaudne nagu eestiaegne suvitusromaan? Kindlasti mitte Kaalud! Kaaludele tähendab algav suvi võimalust lõpetada kõik, mis aasta esimesel poolel lõpetamata on jäänud, ja laduda kindel vundament edaspidisteks saavutusteks.

Suhted. Kui oled viimastel kuudel tundnud, et miski sinu suhetes pole justkui õige, siis ergav juunipäike heidab heldet valgust nii kõigile õnne- kui ka kitsaskohtadele. Suhte lõpetamine on sel suvel siiski küllalt keeruline, kui sa endas just väga-väga kindel pole – kipud esitama oma soove stiilis “tahan, et oleks nii, aga natuke ka naa”, mistõttu kaaslasel on raske mõista, kas sa saatsid ta just pikalt või kutsusid kohtingule. Meeldivaimad suhtekuud on juuli ja august. Seni end üksildasena tundnud Kaalud leiavad enda vaimse täiendamise käigus mõne laheda kaaslase, kes võib kujuneda märksa enamaks, kui algul tundus.

Puhkus ja raha. Tõenäoliselt oli sinu maikuu küllalt pingeline. Juunis saad veidi rahulikumalt tegeleda õhku jäänud sabaotsakestega töös või õpingutes. Rahvusvaheline haare toob kindlat kasu, seepärast ära kõhkle ei töö- ega õppimispakkumise puhul. Juuli võib taas kujuneda pingerohkeks – seda enam, mida kõrgemale positsioonile oled jõudnud. Samas on sul head šansid sogasest veest suure kala püüdmiseks. Parim puhkuseaeg algab juuli viimasest nädalast ja kestab augusti teise dekaadi lõpuni. Sellal kohtad toredaid inimesi ja satud ilusatesse paikadesse.

Ilu ja tervis. Juunis-juulis hoiab adrenaliin sind tegutsemas, ent iga jõud raugeb ja puhkust on vaja kõigil. Et terves kehas jätkuvalt terve vaim oleks, võta endale rahulikku aega iseenda tarbeks, kuula ilusat muusikat, tantsi ja käi looduses jalutamas. Augusti teisel poolel peaksid oma keha hoolikalt kuulatama ning kohendama oma harjumused selliseks, et sul enese nahas ja elus võimalikult hea oleks.

Skorpion

Algab küllaltki keeruliste mõjutustega suvi, mis annab siiski hulga väljavaateid nii eneseteostuseks kui ka puhkamiseks. Mida edasi pööratakse kalendris lehti, seda meeldivamaks ning perspektiivsemaks suvi kujuneb.

Suhted. Paljude Skorpionite arvates on suveaeg romantika ja kuuma seksi ajana pisut üle hinnatud – selleks sobivad pikad sügistalvised ööd paremini. Suvi aga tähendab võimalust rõivastuda kergelt ja võtta kergelt – viimast siiski peamiselt vaimses plaanis. Juunis tajud, kui oluline on lähedaste tugi ja kui mõnus on vahelduseks teisele toetumine. Kõige õnnelikum lähedaste või sõpradega olemise aeg on juulikuu, mil elu tundubki koosnevat peamiselt headest asjadest. Augustis särad meeleldi koos toreda(te) kaaslas(t)ega mitmesugustel seltskonnaüritustel.

Puhkus ja raha. Juuni algus toob kaasa koorma jagu lahendamist vajavaid probleeme. Igaüks neist on pigem väike kui suur, kuid nende koguhulk tekitab üpris ebamugava tunde. Tagatipuks võib nappida raha, mis peaks olema ammu välja teenitud ja millega oled arvestanud. Juba enne jaanipäeva hakkab elu helgemaks minema. Parim puhkusekuu on juuli ja parim puhkus ootab sind kaugel. Vahet pole, kas teisel mandril või mõnel siinsel väikesaarel – oluline on olla tavapärasest erinevas keskkonnas ja mitte mõelda igapäevastele asjadele. August annab suurepärase edu kõigis töö ja õpingutega seotud küsimustes, seepärast võiks siis jälle töiselt tegus olla.

Ilu ja tervis. Kui igapäevaelu kätkeb mingeid ebameeldivusi, ei jäta need mõjutamata ka enesetunnet ja väljanägemist. Seetõttu varu keerulistel perioodidel kindlasti eraldi aega oma heaolu ja ilu jaoks. Parimaks puhkuseks on sulle sel suvel kontakt loodusega ning vaba vee lähedus. Seal lööd särama.

Ambur

Ees ootab suvi, kuhu sellist puhkust, kus midagi tegema ei peaks, justkui polegi plaanitud. Igal kuul on oma väljakutsed. Samas on elu õnnelaps Ambur siiski üpris rahul – vähemalt siis, kui ta teiste tegematajätmiste pärast lisavaeva ei pea nägema. Paraku tuleb tal just nimelt seda juunis, võib-olla ka juulis teha.

Suhted. Tööl ja mõttekaaslaste hulgas on oodata häid suhteid ja suuri kordaminekuid. Eraeluliste suhetega tuleb aga vahepeal päris kõvasti tööd teha, mille Ambur tõenäoliselt tegemata jätab, lastes asjadel isevoolu loovida. Kaugemas perspektiivis on see ilmselt hea otsus. Juunis-juulis võib partnerlussuhtes kõlada mitmeid valenoote, kuid loodus ja linnulaulu kuulamine aitavad neist kenasti üle saada. Parim suhtekuu on august, mil koos kallima ja perega veedetud aeg palju vahvaid elamusi pakub.

Puhkus ja raha. Juunis-juulis on tegemist nii palju, et isegi kui sinna puhkus on planeeritud, täidab tegus Ambur need kuud tööasjadega. Ehk vahelduseks teises keskkonnas ja loomingulisemal viisil, kuid kindlasti väga edukalt. Kõige keerulisem suvekuu on juuli, mil ebameeldivused kipuvad su nii tööl kui ka kodus üles leidma. Lemmik-põgenemisviis ehk reisimine võib aga veelgi hullemaks fiaskoks kujuneda. Pärast juulit algab parim puhkusekuu august – korraga on elu rõõmus ja vaba nagu väikeste kalade saalimine kaldalähedases vees, mille lähedal mõnuga lõõgastumas käid.

Ilu ja tervis. Õnneks mõtles hea saatus Amburi-naist luues välja eksperimentaalselt tugeva materjali – kui ka raske päeva järel padjale nutulaik tekib, püsib keha ikka terve ja vaim on valmis väikese uudishimuliku loomana järgmist põnevat seiklust uudistama. Siiski tuleb sel suvel, eriti juulikuus, olla liikluses väga ettevaatlik ja mitte üritada ajakava päästa tugevama pedaalitallamisega. Vaatamata oma tugevusele võiksid end hellitada kõigis olukordades, kus vähegi saad. Oled seda kuhjaga väärt!

Kaljukits

Kaljukitse suvi on aktiivne ja tegus nagu ta isegi. Nii mõnigi Kaljukits on juba jõulust saati puhkusest unistanud, ent mida lähemale oodatud aeg jõuab, seda enam selgub, et päris absoluutset puhkust ei pruugi tullagi – lihtsalt tööde-tegemiste fookus vaheldub. Õnneks on siiski suves mustmiljon ehedat ja rõõmsat hetke ning enamik neist üllatab sind siis, kui sa oodatagi ei oska.

Suhted. Juunis on sul suhete jaoks üpris vähe aega. Üksildasena ei jõua sa lähisidemetest puudustki tunda, kindlas partnerluses aga lased teisel osapoolel rahumeeli enesele kindlat ja turvalist tagalat pakkuda. Hoopis teised lood on sinu ja su armsamaga juulis, mis on üks selle aasta paremaid suhtekuid. Hea aeg nii pulmapeoks kui kihluseks, imeline aeg ka lihtsalt koos olemiseks ja armastuse nautimiseks. Kuu viimane nädal võib kujuneda keeruliseks. Augustikuud varjutab pereinimestel mure teiste pereliikmete, eelkõige laste ja nende koolialguse pärast – miski ei tundu päriselt õnnestuvat.

Puhkus ja raha. Juuni on paljudele Kaljukitsedele veel täiskoormusega töökuu. Või isegi lisakoormusega, sest ootamatult lisandub sekeldusi ja ülesandeid. Vaatamata sellele, et kõik kunagi tehtud ei saa, võiks kasutada juulit, eelkõige selle kolme esimest nädalat, puhkamiseks – sel ajal tuleb see kõige paremini välja. Perekond (või sõbrad), looming ja rändamine teevad sind siis kõige õnnelikumaks. August, nagu mainitud, tuleb taas üpris pingeline ning olmeline träna võiks mõnusa puhkuse rikkuda – parem on vahepeal töökohustuste taha varjuda.

Ilu ja tervis. Suurema osa ajast on tervis üpris heas seisus ja sinu välimus ei jäta midagi soovida. Rohkem tähelepanu peaksid enda ja lähedaste tervisele pöörama kõigi kolme suvekuu viimasel dekaadil. Läbi suve tasub olla ettevaatlik liikluses, kaasa arvatud lennusõitudel. Aga mitte tragöödia hirmus, vaid väikeste ebamugavuste vältimise mõttes – näiteks võiksid kaasas olla seedetegevust toetavad tabletid, palavikualandajad ja plaastrid.

Veevalaja

Algav suvi tuleb rõõmus ja kaunis: värve ja helisid jagub nagu juunikuu varahommikusel linnulaadal. Ees ootab ridamisi vahvaid ettevõtmisi koos maailma toredaimate sõpradega, võimalusi ühiskondlikel teemadel kaasa mõelda ja rääkida ning kindlasti ka tähelepanu ja tunnustust. Suve nõrgim lüli on isiklik rahateema – raha lihtsalt ei jätku. Nii on kõige targem teha plaanid väikese eelarvega.

Suhted. Jaanipäevane grillimelu jätab sind külmaks, kuid vana legend sõnajalaõiest puudutab hinge: nii mõnigi Veevalaja võib avastada, et on headest sõpradest meeldivalt ümbritsetud, kuid seda õigeimat ja lähimat inimest justkui polegi... Kindlas suhtes olles aga võid tunnetada, et ehkki kõik oleks nagu korras, napib romantikat ja teineteisele pühendatud hellust. Pole vaja muretseda – sõnajalaõied leidmata ei jää, kuid Veevalaja jaoks on nende puhkemise aeg pigem juuli teine või augusti esimene pool.

Puhkus ja raha. Kõige mõnusam puhkusekuu on praegu! Kui korralist puhkust juunisse planeeritud pole, naudi oma vabu tunde ja puhkepäevi. Elurõõm leiab su igalt poolt üles! Kui vähegi võimalik, käi kõige selle juures rahaga säästlikult ümber. Juulipuhkuselgi pole iseenesest midagi viga, välja arvatud see, et väikesed takistused rikuvad korduvalt su tuju. Kuna maailma päris ümber ei tee, proovi muuta oma suhtumist ebaõnne ilmingutesse. Augustis oled nii tegus ja aktiivne, et päris puhkus see kohe kindlasti ei ole. Küll aga toob see sulle nähtavat edu.

Ilu ja tervis. Elu on sebra! Sinu kohta kehtib sel suvel nn pendliseadus: kord on kõik hästi, kord jälle mitte. Paljugi sõltub pendli amplituudist – suurele rõõmule järgneb suurem emotsionaalne diskomfort, väikesele rõõmule pisike ebamugavus. Ja vastupidi. Kuna see kõik kajastub ka sinu tervises ja isegi välimuses, peaksid enda säästmise nimel püüdma toimuvat metatasandilt vaadata ja mitte kõigesse tunnetega süüvima.

Kalad

Kalade suvi algab puhkuselainel, kuid sellele vaatamata või just selle tõttu jõutakse sel suvel lausa hämmastavalt palju. Õnnestumisi on oodata pea kõigis eluvaldkondades: töist edu täiendab rohke isiklik õnn, materiaalseid kordaminekuid õilistavad vaimsed väärtused ning Kalad õitsevad suves lihtsate ja väärikatena nagu kõige kaunimad lilled taluõuel.

Suhted. Juunis veedad meeleldi aega kõige lähemate inimestega. Armsamaga klapivad nii seks, olme kui ka vaimsus, sul on lastele palju anda ja vanemate inimeste keskel imetled neid samavõrd kui nemad sind. Juuli võib alata mõne konfliktiga. Õnneks taandub see kiiresti ja su suhteid iseloomustab konstruktiivsus ning töine edu. Nii juulis kui ka augustis kohtud mitmete uute ja huvitavate inimestega, kellega suhtlemisest palju kasu tõuseb. August on imeline kuu pulmadeks, kihluseks ja eluliselt tähtsate otsuste vastuvõtuks.

Puhkus ja raha. Parim puhkusekuu on juuni – tööst eemaldumine teeb sind õnnelikuks. Ühtviisi mõnus on maailma avastamine ja vaikelu maakodus. Tegeled meeleldi asjadega, millega tavaliselt kokku ei puutu – näiteks rohid, ratsutad või lüpsad. Mitmed Kalad püüavad oma tööelu ümber kujundada selliseks, et rohkem aega linnakividelt eemal saaks olla. Juulis naased põhitööle puhanu ja ideerikkana. Liigud, lood ja lehvitad – ning sinu saavutusi märkavad ka need, kelle käes on sinu karjääri võtmed. Augustis puhkaksid meeleldi veel, kuid tööl on teha väga palju. Ehitad valmis oma edasise edu vundamendi ja trepid.

Ilu ja tervis. Õnneplaneetide toel on sinu vaim erk ja vilgas, keha liikuv ja painduv ning meeleolu enamiku suveajast üpris laes. Üks sinu unikaalne tugevus on oskus nautida just seda, mis parajasti käsil, olgu see vaimne või füüsiline rõõm. Ometi on ka sinul mõned päevad pisut tusameelsed. Tervita neid siis, kui näed võimalusi eesliinilt pisut taanduda ja teiste sebimist kõrvalt vaadata.

Horoskoop on pärit juunikuu ajakirjast. Kaanel alati kaunis Evelin Võigemast!