Jahe ja elegantne -  hallide silmadega sobivad huuled

Oled kui aristokraat, kelle ilu puhkeb õide peenelt valitud pooltoonides. Harmoonias on külmemad, pisut murtud toonid: pojengipunane, mahlane arbuusitoon, alpikanni karva roosakaspunane.
Kontrasti põhimõttel saad kasutada punast, kuid see võiks olla kerge ja kraadi jahedam. Loomuliku meigi puhul on parim valik läbipaistev jahe roosa, ka härmatisesäraga läiked sobivad suurepäraselt. Lisaks silmatoonile pane tähele, kui kontrastne on tervikuna sinu välimus – kui näiteks juus tume ja nahk hele, saad endale lubada ka särtsakamaid toone.

Hoia eemale! Oranžid ja beežid toonid teevad jume tuhmiks. Liigne erksus pole kooskõlas sinu hõrgu iluga.

Värske & karge - siniste silmadega sobivad huuled

Sinisilmade mängumaa huulevärvide osas on päris lai - talvel eelista jahedat, suvel on tihti ka soojad toonid kaunid. Kerged, klaarid ja veidi külmemad punased ja roosad on sinu mängumaa: vaarikas, kirss, karmiin, pisut sügavam Pärsia punane. Fuksiaroosa ja orhideeõite värvid on pilkupüüdev valik, mis mõeldud just Sulle. Klassikaline roosipunane on sametine ja alatoonilt jahe ning sobib Sulle kuninglikult. Kontrasti põhimõttel teevad korall, lõheroosa ja virsik silmad veelgi sinisemaks. Nooruslikult rõõmus roosade palett elavdab: kommiroosa, flamingo, šokiroosa, pastellid.

Hoia eemale! Pruune toone väldi nagu tuld, isegi juhul, kui tegu on väga loomulike värvidega. Tumedad, sinaka alatooniga varjundid võivad näo koolnukahvatuks muuta. Rasked punased pole head, aga kui tingimata tahad tumedamat tooni, elusta huule keskosa heledama värvi ja läikega.

Erk ja maagiline - roheliste silmadega sobivad huuled
Rohesilmad on erilised, nad võiks värvivalikus eelistada just kirkamaid ja puhtamaid toone ning jätta enamikule sobiva gamma rahule. Soojad, säravad punased on Sinu trumbiks: tulipunane, pihlakas, tomat ja moon. Erksad-sügavad grenadiin ja Hiina punane. Tulised-vürtsikad chilli, paprika, cayennepipra toon - keegi ei kanna neid Sinust paremini! Kontrastina võivad kergelt lillakad varjundid ning ploomikarva toonid silmade soojust võimendada. Loomulikuks meigiks vali kullasäraga läbipaistev läige või magus virsik. Terrakotakarva toonides sobivad ka segatud mahedad värvid ideaalselt: vasksed, kuldsed, rooste- ja tellisetoonid.
Hoia eemale! Tuhmid ja liiga tagasihoidlikud toonid pole säravate rohesilmade väärilised. Roosipuu, ja teised murtud-segatud.

Sügav ja särav - pruunide silmadega sobivad huuled
Pruunisilmsetel on huulevärvivalikuga muretu - enamik toone erkpunasest nude'ni sobib. Oled õnneseen - kõige jõulisem, klassikaline lipupunane on mõeldud just pruunisilmsetele! Küpsed, šokolaadised varjundid, veinitoonid ja sügav purpur mõjuvad luksuslikult ja šikilt..Moon, helepunased ja korall noorendavad.
Loomulikus meigis võid kasutada nii beežikaid, kui roosakaid, nii külmi kui sooje toone, kuid jälgi, et toon mõjuks näol puhtalt ja värskelt. Lillakaspunased ja ülijulged fuksiatoonid, mida pea keegi teine välja ei kanna, töötavad kontrasti põhimõttel imehästi.
Hoia eemale! Sügavpunane, mis diivameigis laialt leivinud, mõjub pruunide silmade kõrval liiga raskelt ning konkureerib särtsaka silmavärviga.