Palacebo, Robert Plant, Kasabian, Basment Jaxx, Lamb ja paljud-paljud teised. Sel aastal saab Positivus festivali "I Love You" laval näha ja kuulda erinevaid uusi artiste nii Baltikumist kui mujalt. Näiteks astuvad üles Eesti sünt-popi bänd Zebra Island, Läti neo-folk ansambel Momend, Leedu post-rokkarid Without Letters ja teised. Eestit esindavad festivalil lisaks Zebra Islandile Ewert & the Two Dragons, Galvanic Elephants ja Würffel.

Anna Elisabeth Vaher, moeblogija
Külastasin Positivuse festivali esimest korda alles möödunud suvel (häbi-häbi), kuid see oli suve üks meeleolukamaid elamusi. Päike küttis, muusika küttis, seltskond oli meeleolukas ja kõik argimured jäid piiri taha Eestisse. Festivali tipphetk oli mu suure lemmiku Ellie Gouldingu kontsert. See oli esimene kord elus kui ootasin juba tund-kaks enne kontserti, et garanteerida endale koht esireas. Ja see oli seda 100% väärt!

Eia Uus, kirjanik
Ma ei oska isegi öelda, mis aastal on minu lemmik esinejate nimekiri olnud. Eriti eredalt on meeles 2012. aasta Positivus: Friendly Fires, Damien Rice, Ewert and the Two Dragons, Manic Street Preachers, Tenfold Rabbit, Elephants from Neptune, Zebra Island jt. Minu lemmik asi on see, et igal aastal leian esinejate hulgast juba enne festivali endale uued lemmikartistid, kellest pole ehk varem midagi kuulnudki. Sel aastal ootan juba-lemmikutest Placebot, Kasabiani, Lambi ja alustan esinejate listist uute lemmikute otsimist.
See, et Salacgivas on meri, on nii tore! Kui üldse suvel kusagil paduvihma nautida, siis Positivusel!

Liisi Eesmaa, moelooja
Üle-eelmisel aastal olime suurejoonelise spontaansusega minemas Positivusele koos Ken Saani ja Helina Ristiga. Helina oli mõistagi Zebra Islandiga esinejate nimekirjas, kuid me olime kuidagi unustanud enda tulekust teada anda. Eesti-Läti piiril asus Ken osava produtsendina ning vaid talle omaste võluvate võtetega meie sisspääsu organiseerima ja see õnnestus oivaliselt. Väga äge festival oli.

Andres Kõpper, muusik
Olen käinud Positivusel 3 korda. Kahel korral on mu külastus piirdunud ühe päevaga, kuid eelmisel aastal olin kohal kõigil neljal päeval. Viimane Positivus oli vägev - artistid olid väga head, eriti MØ ja Chet Faker. Õhkkond oli väga sõbralik ja positiivne ning kokkuvõttes julgen öelda, et lähen kindlasti ka sel aastal.