Mari kõige hiljutisem saavutus on Tallinn Dolls´i kevad-suvine kollektsioon, mille loovjuhiks ja muusaks oli lauljatar Eda-Ines Etti. Moeshows oli au osaleda ka minul koos sõbranna Anu Saagimiga. Lillelistes kleitides oli roosiline tuju garanteeritud! Suurem osa kollektsiooni kleitidest on mugavast trikotaažist, mis 24/7 täies kandmisvalmiduses on.
Tallinn Dolls uus kollektsioon "Inspired By Ines" võtab kokku lauljatari armastuse looduse ning moe vastu. Roheliste palmipuulehtedega kaetud printidega kangad mõjuvad klassikaliste lõigete peal värskelt ja elegantselt, kuid omavad sarnaselt Inesele iseloomulikku erinäolist karismat. Andekus ja klassikaline ilu, mis kokku segatud väljapaistva moemeelega, olid tegurid, mis innustasid meid looma lauljatarist inspireeritud erikollektsiooni.

Kosmeetikat kasutan: Naturaalkosmeetikat eelkõige (õrnakene nagu ma olen)
Minu lemmikbrändid on: Avene, Jane Iredale, uus avastus - LUMI
Kuus kulutan kosmeetikale: ca 30 eurot. Ma ei kogu kõike kokku vaid kasutan ainult väga strateegilisi lemmiktooteid. Mida vähem seda parem.
Kõige enam raiskan: Orgaanilistele näokreemidele
Minu järgmine ost on: Jane Iredale puuder
Parim ripsmetušš on: Benefit - Beyond Mascara
Minu käekotist leiab alati järgmised tooted: Karaja punane huuleläike, mis on kulumatu pigmendiga. Eriti super! Kui vaja kiiresti üllatada, siis punased huuled päästavad alati päeva!
Ilusalongi külastan: Just hiljuti käisin mõnusas Bliss ilusalongis maniküüris ja pediküüris. Väga hea kogemus oli.
Parimad ilusalongid on: Home Spa – isiklik salong, mis asub minu vannitoas.
Parim ilunipp: Eks ikka seestpoolt hiilgab kõik välja. Nii et õnnelik ja endaga rahul olemine aitab kõige vastu!