Kolm poppi piiritagust supermarja on poodides saadaval kuivatatult, mahla või mõne muu valmistootena. Pane tähele, et sageli on supermarja sisaldus väga väike, kuna lisaks on kasutatud teisi, "tavalisi" koostisaineid.

Gojimarjad sisaldavad 21 mineraal- ja mikroelementi, aga ka saponiine. Viimastel arvatakse olevat seentevastased ja antibakteriaalsed omadused.

Alaska mustikas kasvab karmides polaarpäeva tingimustes ning on antioksüdantiderohke. Antibakteriaalse, seente- ja viirustevastase toimega. Väikese suhkrusisaldusega mari.

Assaimarjad (acai) on rikkad antioksüdantide, kiudainete ja proteiinide poolest. Tugevdavad immuunsüsteemi, aitavad ära hoida põletikke ja tasakaalustada kolesteroolitaset. Peetakse heaks kaalulangetajaks.

Põhjamaise looduse superfood. Astelpajumarjade viljaliha ja seemned sisaldavad ravitoimega õli, mis vähendab põletikku ja kiirendab kudede taastumist. Legend räägib, et vanad kreeklased lisanud astelpaju lehti ja noori oksi võistlushobuste sööda hulka, mis ratsudele nii hästi mõjunud, et karv kohe läikima hakkas. Vahepeal unustuse hõlma vajunud taim taasavastati 1930. aastate Venemaal. Eestis on hakatud astelpaju tööstuslikult kasvatama ning marjadest saadusi tootma viimasel kümnendil. Taime viljades on rohkelt A-, E- ja K-vitamiini, samuti karotenoidseid ühendeid ja priskelt C-vitamiini. Lisaks leidub astelpajus ka 15 mikroelementi: rauda, magneesiumi, mangaani, boori jm.