Enda lõhnastamise juures on mõned nipid - kohad, mille edukas ärakasutamine annab eelise. Kui soovid, et ergas lille- või hapukas tsitruselõhn püsiks sinuga kogu päeva, võiksid katsetada kõiki oma kuumi kohti. Need on tsoonid, mis aitavad aroomi levitada ja panevad su suurepäraselt lõhnama. Kindlustamaks meeldiv lõhn kogu päevaks, ilma parfüümipudelit kotis kaasas kandmata, vaata üle ja jäta meelde need salajased tsoonid.

Juuksed
Uskumatult kombel leitakse, et juuksed on isegi parem vahend lõhna kandmiseks kui su nahk – sa pead lihtsalt olema ettevaatlik lõhna juustele kandmisel. Selle asemel, et parfüümi otse kiharatele pihustada, lase seda juukseharjale ja nii on lõhn hajutatud ühtlasemalt ning õrnemalt.

Kõrvatagused
Nii nagu randmeid, peetakse ka kõrvatagust piirkonda pulsi tsooniks. Seal on veenid nahale kõige lähemal ja tekitavad seeläbi rohkem soojust ning võimendavad su lõhna. Parfüümi tupsutamine nendele punktidele annab vahetuma tulemuse kui seda võimaldavad keha alumise osa tsoonid. Samuti on kõrvatagused hea alternatiiv kui kannad ehteid ja ei soovi, et lõhna pihustamine neid tuhmistaks.

Alaselg
See võib tunduda kummaline aga lõhnaeksperdid soovitavad kasutada ka alaselga, et luua tasakaal peale kantava lõhna ja sind hiljem ümbritseva aroomipilve vahel. Tõmba oma riietuse krae tagasi ja lase lõhna oma keha ning riide vahele. Kui on tegemist õrna parfüümiga, võib sama teha ka teist korda. Keha loomulik liikumine hajutab lõhna ühtlasemalt ja see ei ole sinu ega su kaaslaste „ees". Nii ei tüdine sa sellest kiirelt ja see on osa sinust.

Küünarnukkide siseküljed
Veel üks randmetele alternatiivne pulsiga punkt on küünarnukkide siseküljed. Siinjuures on aga oluline nipp – tulemuse maksimeerimiseks tuleks oma käsi lõhnastamisele eelnevalt niisutada.

Põlveõndlad
Ehk mäletad koolipingis veedetud ajast teaduslikku põhimõtet, et kuumus tõuseb. Seega võiks lõhna kanda ka keha alumisele osale, nii et see saaks päeva jooksul sealt ülespoole aurustuda. Nagu ka küünarnukkide sisekülgedel, on ka põlveõnnaldes pulss ja need kohad seega alakeha kõige parem valik.

Naba
Naba on algselt Liv Tylerilt varastatud trikk, kes päris selle oma isa Steven Tylerilt. Liv on jaganud, et lõhnastamisel paneb ta väikesed tilgad parfüümi oma sõrmedele, kätele ja nabale.