Et vorm poleks kiire kaduma, soovitatakse igasse päeva mahutada vähemalt 10 minutit aktiivset liikumist, kus iganes sa parasjagu ei puhkaks. Puhkusele on soovitatav kaasa võtta ka paar treeningvahendit, mis ei võta palju ruumi ja teevad treenimise imelihtsaks.

Kummilint
Sobiva kummilindi leiad endale kas supermarketist või spordipoest. Lintide tugevused on erinevad. Mida elastsem lint, seda kergem on harjutusi sooritada. Samas saad sa harjutuste raskust enda jaoks reguleerida kummi pikkust sättides. Erinevate harjutuste jaoks on mõnel lindil kaasas ka juhend või siis saad enda jaoks sobiva kombinatsiooni välja valida internetiavarustest. Lindi suurim pluss on aga selle kompaktsus – see ei võta kotis ruumi ega lisa raskust.

Hüppenöör
Väga efektiivse treeningu saad kasutades selleks lihtsat hüppenööri. Sobiva hüppestiili leiad enda jaoks ise. Peamine, mida jälgida, on see, et nöör oleks sulle sobiva pikkusega. Hüppenöör ei ole raske ja seda annab samuti kotinurka kokku rullida. Hüppenööri puhul võib treeningu pikkus kujuneda lühemaks kui teiste vahendite puhul, samas on hüppamine kui kardiotreening kõige tõhusama mõjuga.

Joogamatt
Joogamatti on samuti võimalik kergelt ja osavalt kokku voltida. Uuemad mudelid on loodud selliselt, et kokku panduna ei võta matt kotis ruumi, samas lahtisena on matt normaalsuuruses ja täidab edukalt oma funktsiooni. Mati põhi on spetsiaalsest materjalist, mis ei libise ja treeningule särtsu andmiseks on ka värvivalik laialdane. Saad lemmikuid joogapoose teha kas basseini kõrval päikest nautides või näiteks hotellitoas.