Eelistused seksis
Igal inimesel on seksis omad eelistused, mõned asjad lihtsalt meeldivad rohkem, teised vähem. Vähem leidub neid inimesi, kes on voodis täielikult vabad ja valmis kõike uut proovima. Inimese suhtumine seksi ja sellega seonduvasse on mõjutatud varasematest kogemustest, kasvatusest, psüühikast ja isiklikest tabu subjektidest. Mõne jaoks võib selliseks subjektiks olla anaalseks, mõne jaoks sadism või masohhism, mõni aga ei naudi suuseksi.

Reeglid seksis
Põhiline, mida mõista, on see, et keegi ei ole kunagi kohustatud tegema, mida tema partner soovib. Seksis ei ole karme globaalseid reegleid, seega kui sa seksis midagi ei naudi, ei ole põhjust ka end selles süüdistada. Kõik inimesed lihtsalt on erinevad ja see ei tähenda, et kellelgi midagi viga oleks.

Suuseks: nauding mõlemale?
Tänapäeval räägitakse palju vastastikusest naudingust, mis saavutatakse oraalseksi tulemusena. Uuringud näitavad, et mitmed naised kogevad partnerile suuseksi tehes reaalset naudingut. Enamik naisi nõustub oraalseksi tegema, kuna see annab võimaluse oma kaaslasele naudingut pakkuda ja näitab mehele naise armastust ning kiindumust. Samas on ka naisi, kes ükskõik millises olukorras olles suuseksi tegemisest keelduvad. See on normaalne, et inimestel on erinevad reaktsioonid. Seega kui su partner pakub eksperimenteerimist millegagi, mida sa kindlasti aktsepteerida ei suuda, pole põhjust end selleks sundida. Sellises situatsioonis on parim teada anda, mis sulle ei meeldi ja pärast ei ole põhjust end halvasti tunda.

Sa võid alati seksis midagi uut proovida
Teisest küljest on igasugune suhe, ka intiimne, alati situatsioon arenemiseks. Iga kord kui paar seksib, õpivad nad teineteise kohta midagi uut ja arendavad vastastikust usaldust. Nii võib juhtuda, et miski, mis kunagi tundus täiesti võimatu eksperimendina, tundub mõni aeg hiljem huvitava katsetusena. Alati võib proovida ja kui tegevus naudingut ei paku, saab selle tuleviku mõistes kõrvale jätta. Juhtuda võib aga ka see, et hirmutavana tundunud mõte osutub põnevaks ja pakub mõlemale partnerile uutmoodi naudingut. Üldiselt on ju teada, et sissekäidud rada tapab kirge. Miks siis mitte tutvustada oma seksuaalsuhtele aeg-ajalt midagi uut?