24.07.2015, 13:14
Maitsev peotrikk – mango-šokolaadi juustukoogikesed
Tegemist on lihtsa retseptiga, mille elluviimiseks vajad maksimaalselt pool tundi ja võid hiljem uhkusega tulemusi presenteerida. Oluline on, et koogikestes kasutatavad mangod oleksid värsked ja toorjuust kerge maitsega, ei midagi ülearu rammusat. Nii on garanteeritud originaalne, lihtne ja samas väga maitsev magustoit.
Kooke: 6
Valmistamise aeg: 25 minutit
Koostisained:
170 g šokolaadiküpsiseid
2 spl magustamata kakaopulbrit
2 spl sulatatud võid
2 klaasi kerget toorjuustu (Philadelphia)
2 spl suhkrut
3 sidrunit
2 spl sidrunimahla
2 klaasi värsket mango viljaliha väikeste tükkidena
Valmistamine:
- Peenesta küpsised puruks.
- Vala küpsisepuru keskmisesse kaussi, lisa kakaopulber ja või ning sega hoolikalt. Jaga segu kuue klaasi vahel ja suru see lusika abil klaaside põhja. Tõsta klaasid külmkappi.
- Sega kokku toorjuust, suhkur, pool sidrunitest ja sidrunimahl. Kui segu muutub kompaktseks, jaga see samuti kuue klaasi vahel küpsisepõhjale ja tõsta klaasid uuesti külma.
- Sega mangod järelejäänud sidrunitega ja tõsta segu klaaside ülemiseks kihiks.
- Külmuta koogikesi kuni serveerimiseni.