Kosmeetikat kasutan: ForLLe´d, Chanel, Oriflame.

Minu lemmikbrändid on: Dekoratiivkosmeetikas Chanel juba üle 20 aasta ja mitu aastat Hyalogy sari ForLLe´d'ilt.

Kuus kulutan kosmeetikale: Igakuist kulutust alati ei ole, enamikest asjadest jätkub paariks-kolmeks kuuks. Ostan siis kui midagi hakkab otsa saama ja ma saan palju kosmeetikat ka kingituseks koostööpartneritelt ning sõpradelt.

Kõige enam raiskan: Kingadele! Kosmeetika kulub enamasti kõik ära, seega ei ole see raiskamine vaid vajalik aga mõned kingad käivad väljas vaid paar korda ja siis jäävad riiulit kaunistama. Lõhnaõlidele ei ole ka kahju raha kulutada. 

Minu järgmine ost on: Pole õrna aimu, spontaanne ostja on minus harva, siis kui miski otsa saab. Näiteks mõni hea juuksepalsam.

Parim ripsmetušš on: Värske või kolm erinevat kokku. Olen proovinud kümneid brände, ja lemmikut pole siiani tekkinud.

Minu käekotist leiab alati järgmised tooted: Chanel'i kompaktpuudri ja huulepulga. Aga nn meigikotis on alati meigipõhi, tolmpuuder, põsepuna, ripsmetušš, lainer (Glo Minerals), kümmekond erinevat tooni huulepulka, väga palju pintsleid, pliiatseid, lauvärve jne.

Ilusalongi külastan: Harva, kuna ma ei suuda kaua paigal olla. Aga siis kui tunne on, siis lähen ja naudin Ljubov Tursmani kuldseid käsi ja protseduure.

Parimad ilusalongid on: ForLLe´d Stuudio. Juuksurisalong Alice ja selle omanik Jekaterina Mosendz, minu kauaaegne juuksur, kes talub minu lõpmatuid soove juuksevärvi pidevalt muuta.

Minu ilunipp on: Ainus – hea tuju :)!