Niisiis, kas sa peaksid oma tossupaelad kinni nöörima ja trenni minema või pigem teki all vedelema? Mayo tervisliku eluviisi kliiniku meditsiinidirektor Donald Hensur aitab leida parima teguviisi.
Hensur leiab, et see ei ole parim mõte, teha pohmellis peaga trenni. Pohmelust saab võrrelda sellega, kui oled haige. Keha püüab tunda end paremini ja vajab puhkust, vedelikku (kindlasti mitte alkoholi), vajalikke toitaineid, tinktuure ja aega taastumiseks.
Ja kui sa peaksid olema üks nendest inimestest, kellele juhuslikult meeldib pohmakaga trenni teha, siis doktor Hensur ütleb, et trenni tegemine selles konditsioonis tekitab kehas lisapingeid ja stressi. Näiteks, kui teil on vedelikupuudus, võib trenni tegemine selle veel hullemaks teha.
Järgmine kord, kui kavatsed öö läbi pidutseda, proovi vältida liigset alkoholi tarbimist, eriti, kui plaanid järgmisel päeva trenni teha. Kindlasti ära unusta süüa, sest see aitab vähendada pohmelli tekkimist. Samuti tuleb juua muid vedelikke peale alkoholi. Hea taktika on juua klaas vett pärast igat klaasi alkoholi.