Jäär
Algab põnev kuu, mil võib juhtuda rohkem kui mõnel staatilisema eluviisiga inimesel terve kvartali jooksul. Kohati võib tunduda, et augustisse jooksevad kokku mineviku ja tuleviku traagelniidid, millest aimub oleviku kaunis elutikand.
Suhted. Väga mõnus aeg, kuid tingimusel, et leiad palju aega lähedastega rääkimiseks. Suhtluseks on soodsaim kuu esimene pool, samas on hirmutavalt suur oht ajapuuduse või sõnade mitteleidmise tõttu üksteist valesti mõista.
Töö ja raha. Kui kuu esimesil nädalail püüad tööelu kergemalt võtta, siis 17. kuupäevast alates see enam ei õnnestu: üles kerkib ootamatuid probleeme, mis vajavad just sinu kiiret otsustusvõimet ja kohati ebainimlikku töötempot.
Ilu ja tervis. Pööra tavalisest rohkem tähelepanu oma kehale – sel kuul on rasestumine väga tõenäoline. Kui see rõõmustab, pole vaja muud teha kui armsamaga elu nautida, kui aga lapsesaamist plaanis pole, kasuta mõnda kehasõbralikku nüüdisaegset meetodit.

Sõnn
Augusti üheks olulisemaks märksõnaks on kodu. Just siin tunnevad Sõnnid end kõige paremini – ja seda nii üksinduses mediteerides, perega askeldades kui ka põnevat salongielu korraldades. Sõnni hubane kodu on igaks tegevuseks väga mõnus.
Suhted. Muidu üpris pilvitus taevas paistab iga pilvekribal hästi silma... Üheks selliseks on rahateemaline suhtlus: raha napib, sina aga ei taha olla pere heaolu eest vastutaja. Ütlemist võib tulla ka sisseostude tegemise teemal.
Töö ja raha. Oled viimasel ajal päris palju pingutanud, nii tööd tehes kui ka teadmisi omandades. Nüüd tahad sa puhata! Paraku ei taha ümbritsev maailm sellest aru saada – tööl räägitakse uutest projektidest, kodus liigvähesest rahast.
Ilu ja tervis. Kirjeldatud olukord võib tekitada pingelise õhkkonna, mis mõjub su tervisele halvasti. Parim ravi oleks rahu ja puhkus, kuid just selles vallas kipub elu praegu kitsi olema. Püüa leida kompromiss ja ära unusta enda eest hoolitsemist.

Kaksikud
Mis vahva kuu! Laias laastus võiks Kaksikute augusti kaheks jagada – kuu esimesel poolel on fookuses suhted ja seltsielu, teisel poolel aga praktilised, olme ja majandusega seotud teemad. Mõlemad valdkonnad teevad Kaksikutele rõõmu.
Suhted. Üksi olla on praegu keeruline. Sinu ümber keeb elu ning selle hõõg ja soojus panevad su ebamaises ilus särama. Hea aeg armuda, kihluda, abielluda või tähtsatel pidudel käia. Kui oled üksik, leiad meeleolukast seltskonnast suurepärase kaaslase.
Töö ja raha. Kuu teisel poolel muutuvad tähtsaks praktilised teemad. Võimalikud on nii töised ümberkorraldused, millest kena kasu lõikad, kui ka isikliku elu muudatused, nt kinnisvaratehingud. Linna-Kaksik võib avastada, et maal on elu mõnusam.
Ilu ja tervis. Kuu esimeses pooles on sinu energianivoo väga kõrge ja tervis seetõttu heas korras. Kuu teisel poolel aga tunned vajadust end senisest rohkem "tuunida", et algavaks sügiseks võimalikult kütkestav välja näha.

Vähk
Vähid seisavad augustis silmitsi mitmete esmapilgul väikeste muredega, mille kuhjumine aga kokkuvõttes juba suure probleemi moodustab. Muresid võib olla töö, raha ja järeltulijatega ning sõprade ja sugulaste ühisraha ja ideede vahendamisega.
Suhted. Sinu ümber on ring inimesi, kes emotsionaalselt ja materiaalselt sind vajavad. Kuu algul võid tunda, et see sind väsitab, kuid juba kolmandal dekaadil oled selle üle uhke. Paarisuhteks ja armastuseks kipub aega olema liiga vähe.
Töö ja raha. Teha on palju ning sa käärid meeleldi käised üles ja töötad. Eriti edukas oled finantsalal, olenemata sellest, kas see on sinu põhitegevus või mitte. Kuu teisest poolest algab väga hea aeg kvalifikatsiooni tõstmiseks. Reisimine toob intellektuaalset ja töist tulu.
Ilu ja tervis. Suvi on laadinud su energiaallikad: keha on toonuses ja vaim uuteks väljakutseteks valmis. Tunned end hästi, kui saad oma teravale mõistusele piisavalt keerukaid väljakutseid võimaldada – hariduse täiendamine võib su tõeliselt särama panna.

Lõvi
Lõvi liigub augustisse püstipäi, lakk suvetuules lehvimas. Peaaegu kõigel, mida ta teeb, ilutseb õnnestumise pitser – see puudutab nii peret ja sõpruskonda kui ka töist ja rahalist edu ning enesetunnet.
Suhted. Armastust on nii palju, et selles võib supelda kui suvesoojas järves. Perelõvid tunnevad end lähedaste keskel imetletu ja armastatuna, üksildane Lõvi võib kohata hingesugulast juba kuu esimesil päevil. Väga hea aeg beebiootele jäämiseks!
Töö ja raha. Sinu teadmisi ja oskusi hinnatakse nii kiidusõnadega kui ka materiaalselt mõõdetavas suuruses. Samas tunned, et oled valmis rohkemgi andma, ja kuu teises pooles valmistud õpinguteks. Aeg on hea – sind ootavad uued suured saavutused!
Ilu ja tervis. Tervis on suurepärases korras ning välimus sädeleb nii päikese- kui kuuvalguses. Märkimist väärib ka väga hea vaimne vorm, rahvakeeli öeldes lõikab pea nagu koorelahutaja. Hea aeg kandub suvelõpust üle ka sügisesse.

Neitsi
Võimalusi on palju, ideid ja mõtteid samuti, ometigi tunneb Neitsi end veidi nagu ooterežiimil olevat. Õhus on palju, kuid tegelikkuses tuleb esmalt tegeleda rutiinsete kohustustega, mida jagub igasse augustinädalasse.
Suhted. Paljud Neitsid kannavad oma mõtetes ja tunnetes praegu üht ilusat saladust, mida maailmaga jagada veel ei raatsi – see oleks nagu linnupesa peale hingamine. Kaunis romanss võib võrsuda nii internetis kui reaalses elus.
Töö ja raha. Augustis töötades püüad oma kohustustega võimalikult kiiresti hakkama saada. Igatsed sageli üksinduse järele, loed meeleldi raamatuid, vaatad filme või mõtiskled. Väga hea aeg kontseptsioonide, projektide ja äriplaanide väljatöötamiseks.
Ilu ja tervis. Su tervis üsna hea, kuid tunda võib anda mõni vana mure – praegu on eriti soodne aeg see välja ravida. Väldi väikesi haavu ja puhasta putukahammustused. Nukra tuju vastu aitavad kõige paremini iluhooldus ja hea kirjandus.

Kaalud
Üpris keeruline suvi hakkab suubuma meeldivamasse ajajärku – Kaalud koondavad oma jõuvarud ning leiavad toredaid ja tarku liitlasi igas eluvaldkonnas. Nüüd on hea aeg märkida üles oma plaanid ja unistused, sest nende täitmine on senisest kergem.
Suhted. Hea aeg pere ja sõpradega midagi ette võtta. Oodata on meeleolukaid koosviibimisi, mitut lühemat või üht pikemat reisi, mis laevad sind heade tunnetega. Paarisuhtes on veidi raskusi usaldamisega, ehkki õige partner on usaldust väärt.
Töö ja raha. Oskad oma töörühma liita inimesi, kelle kõrge intellekt ja hoogne mõttelend koos filigraansete tööoskustega heidavad head valgust ka sinu tegemistele. Pakud neile väljakutseid ja tunnustust, võites ise sellest mitmekordselt.
Ilu ja tervis. Naudi hetki, siis on sul jõudu ka keerulistel aegadel toime tulla. Sinu füüsiline heaolu on tihedalt seotud emotsionaalse seisundiga – kingi endale meeldivaid elamusi ja keskendu headele mõtetele. Kuu viimasel nädalal läheb kogutud jõudu vaja!

Skorpion
Algab suurepärane kuu, mis toob edu mitmel rindel, eelkõige eneseteostusega seonduvas. Skorpionil on praegu kerge saada just seda, mida ta hing ihaldab, seepärast tasub universumile saadetavad soovid hoolikalt läbi mõelda.
Suhted. Vabamatel hetkedel võid tunda, et pöörad oma lähedastele liiga vähe tähelepanu. Õnneks on see mure küllalt kergelt lahendatav. Kui sul on armsam või pere, mahuta ühine aeg jõulise käega oma päeva- ja nädalakavasse.
Töö ja raha. Kui sul on idee, leiad hõlpsasti raha, mida selle teostamiseks vajad. Kui sul on raha, leiad kasulikke investeerimisvõimalusi. Kui sul on mõlemad, oled sõltumatu ja võitmatu. Panusta oma haridusse ja laienda teadmisi. Karjääritõus on pea vältimatu!
Ilu ja tervis. Hoolitsed meeleldi oma välimuse eest ja tulemused ei jää komplimentideta. Püüad toituda tervislikult ning avastad vahemerelised retseptid ja maitsed. Tähtis märksõna on kvaliteetne uni, eriti kuu viimasel dekaadil.

Ambur
Algab väga sisukas ja muljeterohke kuu. Naerata ja tunne rõõmu – praegused kontaktid annavad su elule lisaväärtust veel kaua. August toob kaasa palju võimalusi, väljakutseid ja häid lahendusi väga erinevates eluvaldkondades.
Suhted. Eraelu oleneb suuresti sellest, kui rahul sa sellega siiani oled olnud. Aeg on soodne nii seniolevaga jätkamiseks kui ka uuteks algusteks, valiku pead ise tegema. Tõenäoliselt on praegu valida päris mitme sinust vägagi huvitatud inimese vahel.
Töö ja raha. Ka tööl on praegu valida hea ja veel parema vahel: senises töökohas aimub karjääritõusu, ent sa saad hea pakkumise ka väljastpoolt. Vae hoolega plusse-miinuseid, sest tehtud valikut niipea tühistada ei õnnestu. Reisimine toob suurt kasu!
Ilu ja tervis. Elukarussellis võib juuste kammiminegi meelest minna, saati siis veel suuremad ilu- ja terviseprotseduurid, kuid õnneks töötab suveaeg sinu kasuks. Sa tunned end imeliselt ja näed ka sellele vastav välja.

Kaljukits
Kaljukitsele on algav kuu keeruliste mõjudega, sest sise- ja välisilm ei taha kuidagi ühilduda, kuid oma vajaduste ja võimaluste vahel tuleks rahu sõlmida. Tundub, et lähedased kipuvad niigi kriitilisi olukordi komplitseerima.
Suhted. Tasub varuda suurem ports kannatlikkust ja huumorimeelt, sest nii mõneski olukorras on tülileek kerge lahvatama, eriti kuu esimeses pooles. Ennast kontrolliv inimene hoiab ohjes kogu maailma – seega on su lisaülesanne enesejuhtimine.
Töö ja raha. Ka tööl on suhted mõnevõrra pingelised, sageli on nende põhjuseks maailmavaatelised erisused. Sulle ei meeldi kiirelt otsustada, ometi pead sel kuul mitu mõtlemisajata otsust vastu võtma.
Ilu ja tervis. Pingeline ja konfliktne õhkkond võib panna pea valutama või tekitada tsüklihäireid. Püüa leida kvaliteetset aega iseenda jaoks ja ära võta ümbritsevat liiga hinge – tegelikult pole elul viga midagi. Osta parem uus kleit!

Veevalaja
Põnev aeg, mis toob välja Veevalaja tugevad küljed ja täitumata ambitsioonid. Võimalik on ühiskondliku mõju suurenemine, uued valikud tööl ja värsked tuuled eraelus. Samas tasub ka vanast ja heast lugu pidada.
Suhted. Kui oled olnud oma suhtega rahulolematu, annab aeg nüüd hea võimaluse sellest küllalt valutult väljuda ning oma süda ja elu uuele avada. Oluline on meeles hoida, et suhte aluseks on vastastikune lugupidamine ja teisele otsustusruumi jätmine.
Töö ja raha. Ka töösuhetes on võimalikud muutused ja ümberkorraldused, eriti kui oled tegev ettevõtluses. Tunned juba kuu esimesel dekaadil kiusatust ultimaatumeid loopida. Õnneks suudad olukordadest parima võtta nii lammutades kui ka säilitades.
Ilu ja tervis. Õnnestumised turgutavad su enesehinnangut, konfliktid ja muutused teevad närviliseks. Parimad lõõgastajad on lapsed ja loomad, parimad spordialad ratsutamine ja ujumine. Looduses matkates kasuta ennemuistseid iluretsepte.

Kalad
On võimas periood, mil paljud Kalade päikesemärgis sündinud annavad endast väga palju ja saavad vastu veel enam. Just nüüd tasub keskenduda sellele, mille kaudu end identifitseeritakse ja mis teeb õnnelikuks. Fookuse sättimine aitab eesmärkidel täituda.
Suhted. Väga hea aeg uuele tasandile minekuks. Kes on üksi, tutvub imelise inimesega. Armastajad leiavad olevat hea aja kihluseks, abieluks või järeltulija plaanimiseks. Augustis on mõnus suhelda laste või vanematega.
Töö ja raha. Siin oled õiges voolusängis: tunned oma tööd hästi ja oled valmis maksimaalselt panustama, et edu saavutada. Loomulikult saavutadki edu ja juba enne kuu lõppu aimub märkimisväärne materiaalne boonus.
Ilu ja tervis. Oled tugeva tervisega, jõuline, energiline ja väga ilus. Ettevaatlik tasuks olla liigereda päikese ja suviste kokteilide tarbimisega. Hülga kaaslane, kes sulle meelemürke pakub, sest praegu võib kergesti tekkida sõltuvus.